Alajärven Osuuspankki palkitsi piirtäjiä

Mainos[adrotate banner="3"]

Osuuspankkien perinteinen lasten ja nuorten kuvataidekilpailu huipentui Alajärvellä palkintojenjakoon, jossa sadoista töistä valittiin kolme parasta sarjoittain palkittavaksi ja kunkin sarjan voittajat matkasivat edelleen Helsinkiin valtakunnalliseen kisaan.

Myyntipäällikkö Anita Paavola kertoi, että Osuuspankit järjestävät kisan nyt jo 41. kertaa ja kansainvälisesti sitä on järjestetty jo 47 kertaa. Palkittujen lasten ja nuorten vanhemmissa olikin paljon sellaisia, jotka itsekin ovat aikanaan kisaan osallistuneet.

MAINOS

Piirustuskisan tuomaristoon kuuluivat tänä vuonna Nelimarkka-museon vt. museojohtaja Elina Alkio ja taidemaalari Elina Försti. Kilpailuun osallistui jälleen tosi runsas määrä lapsia, siitä kiitokset kaikille kisaan osallistuneille ja heitä ohjeistaneille ja ohjanneille opettajille.

6-8 -vuotiaat: 1. Aamos Kivikangas, Paavolan koulu, 2. Eeli Viita-aho, Paavolan koulu, 3. Laura Kantonen, Luoma-ahon koulu.

9-10 -vuotiaat: 1. Salla Sippola, Paavolan koulu, 2. Aliisa Hosionaho, Paavolan koulu, 3. Ilpo Toppinen, Paavolan koulu.

11-13 –vuotiaat: 1. Alina Koivunen, Ylikylän koulu, 2. Vilma Rullpakka, Paavolan koulu, 3. Vilma Suovanen, Paavolan koulu.

14-18-vuotiaat: 1. Essi Rantakangas, Alajärven Yläkoulu, 2. Alexandra Rabirokh, Alajärven Yläkoulu, 3. Lilja Rantala, Alajärven Yläkoulu.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliLähiTapiola juhlii 150 toimintavuottaan 150 tapahtumalla
Seuraava artikkeliTee itsesi näkyväksi liikenteessä, motoristi