13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

LähiTapiola juhlii 150 toimintavuottaan 150 tapahtumalla

LähiTapiola Etelä-Pohjanmaan liiketoimintajohtaja Pasi Ainasoja vieraili Alajärvellä todeten, että parhaillaan vietetään yrityksen 150 toimintavuotta 150 asiakkaille suunnatun tapahtuman voimin. Niistä yksi järjestettiin perjantaina Alajärvellä, jossa tarkastettiin maksutta asiakkaiden jauhesammuttimia.

Kesällä tapahtumat painottuvat lapsiin ja lapsiperheisiin ja syksyllä on odotettavissa mm. Sankarikoulutuksessa hätäensiapua, jota voi tilata erikseen myös ryhmille ja vaikka työpaikoille.

MAINOS

Juhlavuoteen kuuluu myös se, että LähiTapiola profiloituu yhä enemmän perinteisestä vakuutusyhtiöstä elämänturvayhtiöksi elinkaariajattelun mukaisesti.

– Tältä pohjalta olemme pyrkineet parantamaan tuotteitamme entistä asiakaslähtöisemmiksi. Mietimme, miten voimme turvata asiakkaidemme arkea eri tilanteissa elämänkaaren aikana, Ainasoja sanoo.
Konkreettisia toimia tähän on jo useana keväänä järjestetyt jauhesammuttimien tarkastukset, joissa maakunnan alueella tarkastetaan vuosittain noin 6000 kappaletta.

Lisäksi Sankarikoulutuksella on tuotu yhdessä palokunnan kanssa mahdollisuus harjoitella sammuttimen käyttöä tositilanteessa.

Myös farmarisäiliöiden tarkastuksia tehdään ja etenkin maatiloille on suunnattu mahdollisuus sähkötarkastuksiin, jossa ammattilainen käy läpi maatilan sähköturvallisuuden, aiheutuuhan liki puolet vahingoista sähköasioista!

– Sähkötarkastuksia voivat kysyä muutkin kuin maatilat, mutta sähkötarkastettu maatila jossa asiat on kunnossa, saa myös alennusta vakuutusmaksuistaan.

Koska materian rinnalla ihminen on kuitenkin se tärkein, on LähiTapiola lanseerannut älyhenkivakuutuksen, jonka ottajat saavat älyrannekkeen mittaamaan aktiivisuuttaan.

Myös muut henkivakuutustuotteet on päivitetty ja tapaturma- ja matkavakuutuksen saa nyt jopa satavuotiaaksi saakka ja sairauskuluvakuutuksenkin 80 vuotiaaksi! Näihin kaikkiin kolmeen vakuutukseen lisäarvoa tuo Terveyshelppi -palvelu, josta vastaa alan asiantuntija. – Asiantuntija antaa ohjeita ja ensiarvion sekä tarvittaessa varaa lääkärinajankin.

Omaisuuden ja terveyden ohella LähiTapiola haluaa olla mukana turvaamassa myös asiakkaidensa varallisuutta. Tätä varten on kehitetty säästö- ja sijoituspalvelut, jotka tuovat suuren sijoittajan etuja kaikille.

– Useimmat ihmiset pitävät säästämistä ja sijoittamista positiivisena asiana, mutta epäröivät rahan menettämisen riskin vuoksi, Ainasoja toteaa.

– Meillä asiakas sijoittaa samoihin kohteisiin, joihin LähiTapiolakin sijoittaa. Meillä on Etelä-Pohjanmaalla viisi sijoitusasiantuntijaa, joiden kanssa sijoittaa haluava asiakas sopii tapaamisen.

– Asiakkaan kanssa mietitään hänen tuotto-odotuksensa ja riskinsietokykynsä ja huolehdimme siitä, että asiakas ymmärtää myös sijoituskohteensa ideologian, Ainasoja sanoo ja lupaa että kaikki tarjolla olevat sijoituskohteet ovat sellaisia, joihin yritys itsekin on sijoittanut.

LähiTapiolalla on maakunnassa 19 toimistoa ja Ainasoja kokee, että paikallisuus ja lähellä oleminen onkin yhtiön vahvuus. Konttoriin on helppo poiketa ja seuraavan kerran Alajärven toimiston väkeä voi tavata toimiston ulkopuolella tulevilla Asumista ja Hyvinvointia -messuilla Alajärvellä 6.5.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät