Ankkurien B-tyttöjen joukkue lähtee Loimaalle sm-finaaleihin joukkueella ed.vas. Noora-Julia Mäkelä, Nea Saukko, Sara Ojanperä, Vilma Hänninen, takana vas. Emilia Tyynismaa, Bettina Yli-Sissala,Senni Penninkangas, Roosa Väliaho, Janica Maunula ja Elli Mertaniemi. Takana valmentajat Kari Mattila, Juha Hulkko ja Markku Tyynismaa. Sofia Kontteli puuttuu kuvasta. Joukkueessa kauden mukana pelannut Milla Kortesaari on vaihto-oppilaana finaalien aikana.

Ankkurien B-tytöt valmiina sm-finaaleihin

Alajärven Ankkurien B-tytöt selvittivät lentopallokauden aikana tiensä ensi viikonlopun sm-finaaleihin Loimaalle.

Joukkueen valmentajat Juha Hulkko ja Kari Mattila muistelevat, että taitaa ensimmäinen kerta, kun Ankkurien lentopallojoukkue pelaa sm-finaaleissa.

Sm-finaaleihin pääsi mukaan 12 joukkuetta 85 joukkueen sarjasta. Ankkurien B-tytöt voittivat talvella myös aluemestaruuden.

B-tyttöjen joukkue on pelannut kauden aikana myös naisten 2-sarjaa täydennettynä neljällä Soinin Tiikerien B-tytöllä. Tiikerien B-tytöt pelaavat sijoista 29-37.

Viikkoa ennen finaaliturnausta keihäänheittäjä, em-mitalisti Ari Mannio kävi tsemppaamassa tyttöjä harjoitusten alussa kohti kauden huipennusta.

– Muistakaa, että urheilussa vaaditaan uhrautumista. Jos haluaa menestyä, pitää välillä karsia muista menoista. Urheilu pitää olla kivaa, että sitä jaksaa tehdä. Voiton tahto täytyy olla suurempi kuin epäonnistumisen pelko, tsemppasi Ari tyttöjä.

Joukkueen Loimaan pelireissua tukevat Alajärven kaupunki, Rinteen Putki Ky, Pitkäsen Sähköasennus Oy, Rakennusliike M. Ranta Oy, Tekniset Japo, Nuohouspalvelu Miko Mäkelä Oy, Autoyhtymä Mertaniemi Ky, Järviseudun Varaosa Oy ja Taksi Lasse Vanhamäki Oy.

Rami Puro