-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Ankkurien B-tytöt valmiina sm-finaaleihin

Alajärven Ankkurien B-tytöt selvittivät lentopallokauden aikana tiensä ensi viikonlopun sm-finaaleihin Loimaalle.

Joukkueen valmentajat Juha Hulkko ja Kari Mattila muistelevat, että taitaa ensimmäinen kerta, kun Ankkurien lentopallojoukkue pelaa sm-finaaleissa.

MAINOS

Sm-finaaleihin pääsi mukaan 12 joukkuetta 85 joukkueen sarjasta. Ankkurien B-tytöt voittivat talvella myös aluemestaruuden.

B-tyttöjen joukkue on pelannut kauden aikana myös naisten 2-sarjaa täydennettynä neljällä Soinin Tiikerien B-tytöllä. Tiikerien B-tytöt pelaavat sijoista 29-37.

Viikkoa ennen finaaliturnausta keihäänheittäjä, em-mitalisti Ari Mannio kävi tsemppaamassa tyttöjä harjoitusten alussa kohti kauden huipennusta.

– Muistakaa, että urheilussa vaaditaan uhrautumista. Jos haluaa menestyä, pitää välillä karsia muista menoista. Urheilu pitää olla kivaa, että sitä jaksaa tehdä. Voiton tahto täytyy olla suurempi kuin epäonnistumisen pelko, tsemppasi Ari tyttöjä.

Joukkueen Loimaan pelireissua tukevat Alajärven kaupunki, Rinteen Putki Ky, Pitkäsen Sähköasennus Oy, Rakennusliike M. Ranta Oy, Tekniset Japo, Nuohouspalvelu Miko Mäkelä Oy, Autoyhtymä Mertaniemi Ky, Järviseudun Varaosa Oy ja Taksi Lasse Vanhamäki Oy.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät