-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

K-Kauppa Mansikassa juhlitaan

Mari ja Tero Pekkasen luotsaamana K-Market Mansikka Karstulassa täyttää tänä vuonna täydet kymmenen vuotta. Virallinen juhlapäivä on 8.5.

Mari ja Tero Pekkanen ovat syntyjään Multialta. Tero on saanut monipuolisen K-ryhmän koulutuksen jo ennen kauppiaaksi ryhtymistään. Karstulaan kauppiaaksi tie tuli Jyväskylän kautta vuonna 2007. Hymyssä suin Tero muisteli, millaista oli se ensimmäinen kesä Karstulassa.

MAINOS

Iso ja merkittävä tapahtuma Teron kauppiasuralla Karstulassa on ollut uuteen kaupparakennukseen muutto pari vuotta sitten. Uudet toimivat myyntitilat ovat varmasti vaikuttaneet siihen, että myynti on kasvanut tasaisesti.

– Valikoima elää asiakkaiden toiveesta. Tässä asiassa ollaan aktiivisia ja siitä on saatu paljon positiivista palautetta.
Tämän päivän trendi on lähiruoka, sitä kysytään paljon. Nyt uusin lähiruuan toimittaja tulee Soinista, jolta löytyy hiutaleet, jauhot ja leseet. Lisäksi kaupan lähiruokavalikoimista löytyy kananmunat, perunaa, kalaa sekä leipää.

– Lähiruuan toimittajia tarvittaisiin enempi. Otetaan ilomielin lisää tuotteita kun vain saataisiin, kauppias Tero sanoo.

Kaupan monipuolisuutena on liha- ja kalatiski sekä tuore salaattibaari. Uusimpana palvelumuotona kaupan yhteyteen on liitetty postin palvelut.
Henkilökunta täällä meillä on arvokas. Kauppias Tero antaakin hyvälle ja ammattitaitoiselle henkilökunnalle suurta kiitosta. Jokainen tekee töitä hymyssä suin ja se on huomattu.

Kymmenvuotista taivalta juhlitaan K-kaupalla torstaista – sunnuntaihin 4.5. – 7.5. syntymäpäivätarjouksilla. Perjantaina paikalla konsulentteja sekä palokunta esittelee kalustoa. Lauantaina nautitaan kakkukahvit, lapsille löytyy pomppulinna, Äijäsen kotileipomon Jari paistaa uunituoretta leipää ja roppilax loimuttaa lohta ja tarjoaa makkaraa. Sunnuntaina on peräkonttikirppis klo 12-14, lettukestien kera K-Market Mansikan paikoitusalueella.

Tanja Kyrönlahti

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät