Sisun yleisurheilukausi alkaa yu-koululla tiistaina

Mainos[adrotate banner="3"]

Vaikka lumet pysyvätkin sitkeästi monissa paikoissa, kalenterin mukaan on yleisurheilukauden aloituksen aika. Soinissa jo pitkät perinteet omaava yleisurheilukoulu alkaa ensi viikon tiistaina klo 18.

– Yleisurheilukoulu on ollut tosi suosittu 6-13 -vuotiaiden joukossa todella pitkään. Viime suvena kirjoilla oli lähes 90 aktiivista liikkujaa. Nyt nuorimmat ovat tulevia eskari-ikäisiä ja heidän ikäluokkansa on suuri, joten odotellaan ryntäystä kentälle, kertoo yu-jaoston puheenjohtaja Minna Välimäki. Päävastuun yu-koulusta ottaa itsekin yu-aktiivi Eveliina Ojala.

MAINOS

Yleisurheilukoulussa on mukana yhdeksän ohjaaja, joista kolme uutta yu-ohjaajakurssia käyvää nuorta.
Yleisurheilukesään kuuluu kunniakierros 6. kesäkuuta. Hippo-cupia käydään kesä-, heinä- ja elokuussa kolmen osakilpailun verran. Viiskuntakisat järjestetään 26.7. ja Hippo-ottelut 30.7.

Viime kesän suosittu leikkimielinen miesten 10-ottelu saa jatkoa ja naisillekin tulee oma kisa.
Yleisurheilun tehotiimissä valmentaa Eveliina Ojala. Ryhmään kannattaa hakeutua, mikäli haluaa treenata kohti menestystä vähän tehokkaammin.

Aikuisten juoksukoulu tullaan järjestämään myös kesän aikana. Siellä perehdytään juoksutekniikkaan ja juoksuasentoon tavoitteena miellyttävä juoksukokemus yhdessä porukassa.

Ojala tulee ohjaamaan juoksukoulua, mistä informoidaan myöhemmin. Myös yleisurheilun leiripäivä on tulossa kesällä.

Yleisurheilujaoston toimintaa tukevat kuluvan kesän aikana Alajärven Osuuspankki Soinin konttori, K-Market Kaneli, Huvilaite.fi, Puutuote Jussila, Koneurakointi Aki Sammalisto Oy, Matec-Trailer Oy ja KM-Rahti Oy.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliVeto valmis mestaruusjahtiin
Seuraava artikkeliSydäntä lähellä