Mannio ei hätäile alkukaudesta

Mainos[adrotate banner="3"]

Keihäänheittäjä Ari Mannio on kesän kynnyksellä uudessa tilanteessa. Viime lokakuussa pitkään vihoitellut olkapää leikattiin. Kuntouttaminen on sujunut hyvin, mutta heittäminen on siirtynyt normaalia myöhäisemmäksi.

– Kuntouttamista jatketaan niin, että käsi toivottavasti kestää myöhemmin kesällä pitkät heitot. Kuortaneella olen pystynyt hyvin harjoittelemaan perustreeniä. Tukilihaksia on treenattu kuntopallolla ja juoksutreeneillä.

MAINOS

– Valmennuksesta on vastannut isäni Tapio ja uutena Latvalan Mikko on tuonut sujuvuutta vauhtijuoksuun. Jalkojen räjähtävyyttä on saatu paremmaksi. Lantion asentoa ja siten juoksun sujuvuutta on saatu paremmaksi. Voimatasokin alkaa olla entisellään.

Varsinainen heittoharjoittelu on alkamassa nyt ja kilpailukausi avataan vasta heinäkuussa, kertoo Mannio kesän alusta.

Päätähtäin Manniolla on heinäkuun loppupuolen Kalevan Kisat Seinäjoella.

– Siellä jaetaan MM-kisaliput elokuulle Lontooseen, joten oman maakunnan kisat ovat tärkeät. Tarkoitus on jatkaa ainakin 2020 Tokion kesäolympialaisiin saakka. Sen jälkeen katsotaan vuosi kerrallaan, kertoo nyt 29-vuotias Lehtimäen Jyskeen EM-pronssimies vuodelta 2012.

Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliSifonkisia kesäkuteita pop-upista Lappajärveltä
Seuraava artikkeliLaVen pesiskausi alkoi