-1.6 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

Tiikerien kausi alkaa olla paketissa

Soinin Tiikerit juhlisti kauden päättymistä palkitsemistilaisuudessa Tervaholvissa viime viikolla. Jääkiekkojuniorit ja lentopallojoukkueet kokoontuivat valmentajiensa, huoltajiensa ja vanhempiensa kanssa tekemään yhteenvetoa kaudesta.

Tilaisuuden avannut seuran sihteeri Pasi Huvila kiitteli aktiiveja toiminnasta. Yhteistyö naapuriseurojen kanssa on toiminut ja vanhemmatkin pelaajat ovat päässeet joukkueisiin mukaan.
Jääkiekossa tiikerijuniorit pelasivat 26 sarjapeliä, joista 21 voittoa, kaksi tasapeliä ja kolme tappiota.

MAINOS

SKK Mini talent turnaus pelattiin lokakuussa 2016 Kuortaneella.

Mukana oli yhteensä 12 joukkuetta. Tiikerit sijoittuivat hienosti viidenneksi.

Kesport turnauksessa Alajärvellä 18.3. oli joukkueita mukana kahdeksan. Tiikerit voitti koko turnauksen.
Lähitapiola-turnaus pelattiin huhtikuussa Jyväskylässä. 2008 syntyneitä oli yhteensä 25 joukkuetta mukana. Tiikerit olivat sijalla viisi.

2009-2010- syntyneissä oli 20 joukkuetta mukana. SoTin sija oli 17.

Tiikerien maalitykki-kiertopalkinnon sai haltuunsa eniten maaleja laukonut Aatu Silvonen. Jääkiekkojuniorit saivat kunniakirjan ja treenipaidat Veijo Koivistolta ja Tiina Ojalalta.

Lentopallokausi jatkuu vielä Power-cupissa

Lentopallossa C-ja B-tytöt aloittivat kautensa jo kesällä 2016 Hämeenlinnassa lentopallon Power Cupissa. C- B-tytöt pelasivat Power-cupissa tsemppisarjassa kaikkien aikojen ensimmäisen mitalin seuralle Powerista. Tytöt saivat hopeamitalit heti Raahen jälkeen.

Kesällä Roosa Latva-Laturi, Veera Salo ja Emma Degerlund osallistuivat Kuortaneella alueleiritykseen. Roosa valittiin Lännen 1-joukkueeseen alueiden väliseen sm-turnaukseen.

Sarjakauteen lähdettiin C-ja B-tyttöjen joukkueilla. Osa tytöistä pelasi molempia sarjoja ja osa vain yhtä sarjaa.

Lisäksi neljä tyttöä, Emmi Salo, Heli Vihikangas, Anja Keisanen ja Roosa Latva-Laturi ovat pelanneet naisten 2-sarjaa Ankkureissa. C-tyttöjen joukkueessa pelasivat Jutta Puro, Veera Salo, Vilma Nukarinen, Sanni Jussila, Emma Degerlund, Iidamaria Yli-Sikkilä, Julia Järvinen, Anna Leppälä, Silja Jokela ja Sofia Haukka. Emilia Hautamäki, Petra Joensuu ja Nella Mattila pelasivat syyskauden Tiikereissä.

Pooliturnauksia kertyi kuusi sekä niiden lisäksi välieräturnaus ja sijoitusturnaus. Kauden sijoitus oli 45./133 joukkuetta.

B-tytöissä ovat ikänsä puolesta pelanneet Venla Välilehto, Marianna Österlund, Emmi Salo, Anja Keisanen, Aino Kriikkula ja Heli Vihikangas. C-ikäisistä joukkueessa ovat olleet mukana Roosa Latva-Laturi, Senja Aho, Veera Salo, Emma Degerlund ja muitakin täydennyksiä. Kauden saldona tytöt pelasivat sijalle 33. Alahärmässä 85 joukkueen sarjassa.

Kevätkaudella järjestettiin erilliset aluemestaruusfinaalit helmi-maaliskuussa alkukauden menestyksen perusteella. C-tytöt pelasivat kotiturnauksen voitokkaasti. Sijaksi tuli 13., kun mukana oli 26 joukkuetta.

Maaliskuussa B-tytöt ottivat hienosti 5. sijan Am-finaaleissa. Tytöt pelasivat oman turnauksensa voitokkaasti (14 joukkuetta yhteensä).

Sarjajoukkueiden valmentajina ovat toimineet Rami Puro, Ari-Matti Salo (C-tytöt), Mika Aho ja Jaakko Latva-Laturi (B-tytöt).

Palkitsemistilaisuudessa lentopallon kiertopalkintopytyn sai vuodeksi haltuunsa Emmi Salo, joka tsemppasi joukkuettaan ja treenikavereita hienosti. Emmi on kunnianhimoinen pelaaja, joka vaatii itseltään ja joukkueelta parasta mahdollista osaamista. Emmi pelasi myös naisten 2-sarjajoukkueessa Ankkureissa onnistuneesti liberona.

Kesäkaudella lentopallojoukkueet lähtevät vielä leireilemään Power Cupiin, joka tänä vuonna järjestetään Vantaalla 8.-11.6.

Nuorten lisäksi Tiikereiden kasvateista Ville Louhela ja Mikko Väliaho ovat pelanneet liigaa (LiigaRiento Joensuu ja Pielaveden Sampo) sekä Mika Väliaho 1-sarjaa KyKyssä. Mikko pelasi hienosti Sammossa. Joukkue saavutti sm-pronssimitalit.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät