0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Oma Säästöpankin Alajärven konttori vahvassa kasvussa

Oma Säästöpankin Alajärven konttori on ollut vahvassa kasvussa koko kevään ajan. Asiakasmäärä on lisääntynyt merkittävästi ja asema Järviseudun alueella on vahvistunut, sillä uusia asiakkaita on tullut paitsi Alajärveltä, myös Lappajärveltä, Vimpelistä, Soinista ja Lehtimäeltä.

– Tällä alueella kaivataan asiakaspalvelua, helppoutta ja joustavuutta, toteaa palvelupäällikkö Helena Marjomäki. – Juuri tähän sloganimme ”lähellä ja läsnä”, sopii erinomaisesti. Meidän etumme ovat laajat aukioloajat, kassapalvelut ja suorat puhelinnumerot.

MAINOS

Yksi toimintaa edelleen vahvistava asia on se, että S-Pankki Oy ja Oma Säästöpankki Oyj ovat sopineet S-Pankin pk-yritys- sekä maa- ja metsätalousliiketoiminnan siirtymisestä Oma Säästöpankki Oyj:lle 1.12. alkaen.

Oma Säästöpankille siirtyy kaupassa noin 250 miljoonan euron liiketoiminta. S-Pankista siirtyy 16 henkilöä Oma Säästöpankin palvelukseen.

Kaupan taustalla on se, että Oma Säästöpankki haluaa kehittää ja kasvattaa pienten ja keskisuurten yritysten sekä maa- ja metsätalousyritysten pankkipalveluita. Oma Säästöpankin asiakasliiketoiminnot vahvistuvat kaupan myötä koko valtakunnassa.

– Tämä kauppa on jälleen merkittävä ja määrätietoinen kasvun askel Oma Säästöpankille. Tartumme jatkossakin hanakasti kiinnostaviin hankkeisiin. Kasvatamme tällä kaupalla tunnettuuttamme suomalaisena ja valtakunnallisena pankkikumppanina sekä henkilö- että yritysasiakkaille, kertoo Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

S-Pankki on S-ryhmän asiakasomistajien pankki, jonka palvelut on rakennettu henkilöasiakkaiden tarpeita tarkasti kuunnellen. S-Pankki haluaa jatkossa keskittyä ydinalueeseensa ja luopuu siksi pienyrityksille sekä maatiloille suunnatuista pankkipalveluista. Asunto-osakeyhtiöiden ja suurimpien rakennusliikkeiden rahoittamisessa S-Pankki puolestaan on mukana myös tulevaisuudessa.

– Oma Säästöpankki on kasvava pankki, joka panostaa erityisesti pk-yritysten sekä maa-ja metsätalousyritysten asiakkuuksien kehittämiseen. Siksi siirrämme nämä asiakkuudet Oma Säästöpankille luottavaisin mielin, summaa S-Pankin toimitusjohtaja Pekka Ylihurula päätöstä.

Asiakkuuden siirto tehdään asiakkaille mahdollisimman helpoksi. Asiakkaat voivat jatkaa pankkipalveluiden käyttöä toistaiseksi normaalisti.

Tapahtumia tulossa

OmaSP:n Alajärven konttorin väki järjestää ensi viikolla koko perheen onki-iltoja niin Alajärvellä, Vimpelissä kuin Lehtimäelläkin.

Koko perheen onki-illat on perinteinen tapahtuma, joka on saanut alkunsa Lehtimäeltä. Onki-illat järjestetään Alajärvellä tiistaina 16.5., Lehtimäellä keskiviikkona 17.5. ja Vimpelissä torstaina 18.5.

Soinissa ei ongita, mutta siellä sen sijaan järjestetään brunssi lauantaina 20.5. kello 10-13 ravintola Tervaholvissa. – Meillä oli vastaava brunssi maaliskuussa Lehtimäellä ja huhtikuussa Vimpelissä. Ihmiset voivat tulla haluamanaan aikana brunssille ja samalla tapaamaan meitä, Marjomäki kertoo.

Yrittäjille suunnattu aamiaistilaisuus on tulossa Alajärvellä torstaina 15.6. Paikalla on Alajärven konttorin väen lisäksi pankin lakimies Miikka Autio, luottoanalyytikko Antti Varila ja yrittäjien hyvin tuntema uusi pankin viestintäjohtaja Minna Sillanpää.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät