Veto pyöritti Tahkoa

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Vedon superpesismiehet eivät antaneet äitienpäivänä Saarikentällä vierailleen Hyvinkään Tahkon yllättää itseään vaan ottivat täyden pistepotin viime kauden jälkeen nuorennusleikauksen läpikäyneestä vastustajastaan lukemin 2-0 ( 3-1,8-3).

Veto vei koleahkossa säässä pelatun ottelun kolmostilanteet peräti 22-9 ja oli kuskin paikalla ottelun molemmilla jaksoilla heti alusta saakka.

MAINOS

Ottelun komeimmat yksilösuoritukset nähtiin toisella jaksolla Mikko Haukkalan kouluttaessa jakson aluksi Tahkon kakkoskopparia Ville Harjua lyömällä kunnarin tyhjään kenttään väärin pallon lentoradan arvioineen Harjun yli.

Kolmannen vuoroparin alussa Tahkon ulkokenttää koulutti Janne Mäkelä, jonka kova keskikentän maanuoliainen painui kolmen Tahkolaispelaajan räpylän alta takaa läpi jokeen asti kunnarin ja kolmen tavallisen juoksun arvoisesti ratkaisten jakson ja koko ottelun lopullisesti Vedolle.

Kunnarin ja neljä tavallista juoksua iskeneen ja kertaalleen kentän kiertäneen Mäkelän lisäksi Vedon parhaimmistoon kohosi ensimmäisen jakson kahdella kotiuksellaan ratkaissut ja kentän kahdesti kiertänyt Henri Puputti, joka oli vireessä myös vaihtotilanteissa yhdeksällä ( 9/10 ) kärkilyönnillään.

Hyvään peliesitykseen venyivät Vedosta Mäkelän ja Puputin ohella kolme juoksua mieheen tuoneet Teemu Isoketo ja Jere Saukko.

Jymy-Jusseja vastaan pelatun avausottelun tapaan koko Vedon joukkue pelasi tasaisen varmasti läpi ottelun. Pieni miinus tuli kuitenkin ulkopelin pienestä herpaantumisesta toisen jakson lopun lopussa, jonka ansiosta Tahko pääsi hieman kaunistelemaan jakson loppulukemia.

Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki oli tyytyväinen omiensa esitykseen.

– Pelasimme tänään voittavaa ulkopeliä lukuunottamatta paria pientä lapsusta. Valmistautuminen otteluun oli riittävän hyvää ja peruspeli riitti tänään voittoon ja täyteen pistepottiin, kiteytti Kivimäki.

Vedon ykköspalkittu Henri Puputti harmitteli toisen jakson lopun huolimattomuusvirheitä ulkopelissä.

– Pelattiin täydellistä ulkopeliä kuusi vuoroparia, mutta kahdessa viimeisessä vuoroparissa johtoa puollustettaessa tuli hieman liikaa peesailua, joita ilman olisimme pystyneet jättämään kaverin 5-6 kolmostilanteeseen.

– Tahko ei pystynyt kiusaamaan meitä sillä tavalla kuin odotettiin, kertasi Puputti

MAINOS
Edellinen artikkeliOma Säästöpankin Alajärven konttori vahvassa kasvussa
Seuraava artikkeliVeikoilla kotiavaus