Veikoilla kotiavaus

Mainos[adrotate banner="3"]

LaVe- Pesä Ysit 0-2(2-3,2-6)

Lappajärven Veikot ja Veikkola saivat tulikasteensa lauantaina pelatussa ensimmäisessä korkeimman sarjatason kotiottelussa Lappeenrannan Pesä Ysejä vastaan.

MAINOS

Puitteet Superpesisottelulle ovat huoltorakennusta vaille valmiina. Pesä Ysien pelinjohtaja Ville Lantta antoi tunnustuksen ottelun järjestäjille ja oli tyytyväinen tietenkin suojattiensa voittaessa pelin.

Peli alkoi tasaisena kummankin joukkueen ulkopelin pitäessä 11 ensimmäistä kotiutusyritystä. Ensimmäisen jakson viimeisessä vuorossa lavettarien Riina Rantala täytti ottelun ennakkomainonnan lupauksen ”nyt tärähtää!” Riina paukautti kakkoskopparin tontilta pallon taka-aitaan.

Ella Mäki juoksi kakkoselta kotiin ja Rantala kiersi kunnarin. Nyt näytti hyvältä kotijoukkueen kannalta. Kokeneempi Lappeenranta käänsi kuitenkin jakson edukseen Anna Helstenin ja Katriina Luoman lyönneillä.

Vieraat aloittivat toisen jakson heti juoksulla. Emännät vastasivat toisessa vuorossa Piritta Kärnän ja Niina Uusituvan kolmospuolen lyönneillä Janina Männikön ja Jannika Lillusen tuodessa juoksut.

Johtoasema ei kestänyt kuin hetken, kun Pesä Ysit iski heti neljä juoksua yksittäisillä kotiutuksilla.
Tämä oli liikaa lavettarille, eikä viimeisessä vuorossa ollut enää potkua rakentaa painetta vieraille.

Ottelu antoi tappiosta huolimatta uskoa siihen, että pisteitä alkaa tulla, kunhan ulkopelistä saadaan virheitä korjattua. Veikkojen otteet olivat selkeästi kohentuneet sarja-avauksesta ja sisäpelissäkin luotiin kymmenen kotiutustilannetta.

Ahtaalla Veikkolan kentällä harvinaisen kunnarin iskenyt Riina Rantala palkittiin ansaitusti, kuten myös sisäpelissä hyvin onnistunut Karoliina Luoma-aho 4/4. Ulkopelipalkinnon arvoisesti esiintyi Janina Männikkö.

MAINOS
Edellinen artikkeliVeto pyöritti Tahkoa
Seuraava artikkeliMiesJoukon Uniikkimatto löysi omistajansa