1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Kevään 2017 uudet ylioppilaat

Kevään 2017 uusien ylioppilaiden tiedot ovat saapuneet. Täydennämme listaa sitä mukaan kun tietoja toimitukseen saadaan!

Lappajärven lukio
Aho Sanna, Alalantela Riku, Heinonen Karita, Hernesniemi Jatta, Hernesniemi Sonja, Kiviaho Pekka (kaksoistutkinto), Korri Jukka, Kujala Juho, Luoma Theresa, Olli Laura, Puro Otso, Rantakangas Eetu, Rantakangas Väinö, Rauhala Viia, Savola Jussi (kaksoistutkinto), Sulkakoski Susanna, Takala Eero-Ilari, Timo Susanna, Toivanen Jani, Vesanen Jyri, Vähäsöyrinki Seliina ja Väkeväinen Lotta.

MAINOS

Kuortaneen lukio ja urheilulukio

Aho Annimaria, Alavus, Eerola Oona, Alavus, Hallila Jukka, Kuortane, Haukilehto Julia, Soini, Heinänen Patrik, Saarijärvi, Hietaharju Anni, Mustasaari, Hämäläinen Artur, Kuortane, Hämäläinen Veera, Kouvola, Ihamäki Antti, Alajärvi, Järvikangas Mikko, Kuortane, Kasper Petra, Savonlinna, Kortetmaa Helmi, Kannus
Koukkula Niina, Riihimäki, Kriikkula Ada, Soini, kaksoistutkinto, Käyhkö Tomas, Joensuu, Laikola Mia, Kuortane, Laitinen Veikko, Keuruu, Lamminen Timo, Lappajärvi, Latvala Jutta, Lapua, Leppäkoski Susan, Kuortane, Mäkinen Aurora, Laitila, Peltoniemi Valtteri, Kuortane, Putkisto Teemu, Ylivieska, Rajala Milla, Lapua, Ruuska Vilma, Kannonkoski, Sippola Jonna, Kuortane, Turigin Roope, Kuortane, Vainionpää Konsta, Kuortane, Virtaniemi Konsta, Kuortane ja Yli-Leppälä Eemeli, Kuortane ja Siirilä Tuomas, Alajärvi (kirjoituspaikka Joensuun yhteiskoulun lukio).

Alajärven lukio

Alatalo Suvi (Soini), Bamberg Victoria, Hattukangas Eerika , Honkola Ruut (Soini), Hänninen Elina, Joensuu Josefiina, Joensuu Matilda, Joensuu Veera, Kaartunen Aurora, Ketonen Minttu, Koivunen Emilia, Koskela Wiljami, Lehtonen Julia, Lillstrang Andreas, Luoma-aho Viivi, Mertaniemi Jussi (kahden tutkinnon suorittaja), Nieminen Aleksi, Peltokangas Anni-Elina, Peltokangas Veera, Peltola Erika, Peltola Valtteri, Pesonen Aleksi, Peura Mikko (Soini), Pyhältö Markus, Rajala Tuure, Rintala Oskari, Salmenautio Eetu, Salo Santeri, Saukko Jani, Sillanpää Elli-Maija, Sillanpää Oskari, Sippola Johanna, Syrjälä Anna , Tuomela Emma, Uusimäki Joona, Vainio Vilja, Vainionpää Valtteri, Viirumäki Veera ja Yliaho Venla.

Vimpelin lukio

Ahto Juulia, Haapala Roosa, Hallapuro Salla, Joensuu Eveliina, Koivukoski Tiina, Lahti Oskari, Lassila Taneli, Mäkelä Aino, Mäkelä Eero , Niemi Marko , Niemi Olli , Pekkola Sofia, Peltola Emmi, Pippola Krista, Pyhtilä Lasse ja Syynimaa Santeri.

Karstulan lukio

Friman Nina Karoliina, Hakala Essi Olga Juulia, Hakkarainen Nea Veronika, Kivijärvi, Hietala Miika Tapani, Isomäki Nadja Janette, Anna-Kaarina Jokinen, Jokiranta Emma Johanna, Jokiranta Minna Emilia, Jäntti Petri Antti, Kainulainen Milja Emilia, Kivijärvi, Kinnunen Joonas Kristian, Koskela Noora Emilia , Koskinen Pihla Emilia, Koskinen Suvi Katariina, Kotanen Miska Miika Nikolai, Laitinen Katariina Jaana, Espoo, Laitinen Marleena Helli Tellervo, Lampila Essi Katri Elina, Kyyjärvi, Lampila Teea Monica, Lassila Antti Oskari, Lehto Jyri Tapani Kristian, Lehtomäki Siiri-Maria Andeliina, Maanselkä Tommi Tapio, Malinen Pauliina Kukka-Maaria Saarijärvi, Oikari Jere Jaakko Kalevi, Pienimäki Roosa Anna Katariina, Pihlasaho Henna Tuulia Kannonkoski, Poikonen Suvi-Tuuli Helena, Rissanen Saara Anna Sofia, Salonen Oona Maria Olivia, Sauranen Rasmus Jaakko Kustaa, Sillanpää Samuli Johannes, Takkala Arttu Esko Tapani, Tuomikoski Veikko Samuel, Valkeinen Sini Julia Senobia, Valtonen Venla Ada Emilia, Voimäki Krista Karoliina ja Västi Peppiina Minttu Maria.

Vantaa Sotungin lukio

Mirva Korhonen (Alajärvi).

Päivitetty Pe 19.5. klo 8.25

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät