12.6 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Pesiskoulu alkaa taas kesäkuussa!

Alajärven Ankkurit järjestää perinteisen ja suositun pesiskoulun myös tulevana kesänä. Pesiskoulua järjestetään neljänä arkipäivänä (7.6., 14.6., 21.6., 28.6.) kello 10–11.30. Pesiskoulu on suunnattu alle 10-vuotiaille tytöille ja pojille.

Pesiskoulun ohjaajina toimivat Ankkurien edustusjoukkueen pelaajat ja sen pitopaikkana on Kitron pesäpallostadion. Mahdollisuuksien mukaan pesiskoulua voidaan järjestää myös sivukylien kentillä, mikäli yli kymmenen osallistujan raja ylittyy.

Pesiskouluun osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta, eikä omia varusteita, mutta omat kannattaa ottaa, jos sellaiset löytyy.

MAINOS

Pesiskoulun hinta on 30 euroa ja sisaralennus viisi euroa. Hinta pitää sisällään neljä ohjattua pesisharjoitusta sekä t-paidan. Kaikki pesiskoululaiset esitellään AA-Hyvinkää superpesisottelun tauolla torstaina 29.6.!

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä: Sari Lehtola, s.lehtola@hotmail.com, p. 041 4592930.

Ilmoittautuessasi muista mainita osallistujan nimi, osoitetiedot, henkilötunnus, huoltajan yhteystiedot sekä t-paidan koko.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät