Marko ja Taija saivat toisensa Mäyryn Nesteen parkkipaikalla!

Mainos[adrotate banner="3"]

Kun lehtimäkinen Marko Kaukola tapasi ensitreffeillä Mäyryn Nesteen parkkipaikalla kauhavalaisen Taija Luoman, ei tainnut mies arvata, että puolta vuotta myöhemmin heidät vihittäisiin siinä samaisessa paikassa!

Taija ja Marko sanoivat toisilleen ”tahdon” varsin erikoisessa ympäristössä. Kuva: Miia Pihlajamäki.

Marko ja Taija saivat ensikontaktin toisiinsa netissä suomi24 treffit -sivuilla. Koska Marko on Lehtimäeltä ja Taija Kauhavalta, päätettiin ensitapaaminen järjestää johonkin puolimatkaan.
Niinpä paikaksi tarkentui Neste Kuortane, eli ”Mäyryn Neste”.

MAINOS

Treffit sovittiin päivämäärälle 18.10.2016. Marko ja Taija ajoivat autonsa vierekkäisiin parkkiruutuihin – juuri niihin samoihin, joissa he lupautuivat toisilleen puolta vuotta myöhemmin!

Ensitreffit etenivät niin, että ensin Taija ja Marko vaihtoivat muutaman sanan autojen luona. Ensivaikutelma vakuutti, sillä nuoripari päätti siirtyä sisälle Nesteelle kahville. Lempi leiskahtikin nopeasti parin tunnin istumisen jälkeen.

Molemmille oli itsestään selvää, että tapaamisia jatketaan ja kihloihin mentiin tasan kuukauden päästä 18. marraskuuta.

Torstai 18.5.kello 14 Taija ja Marko palasivat takaisin Neste Kuortaneen pysäköintialueelle, tällä kertaa jatkaakseen sieltä matkaansa eteenpäin yhdessä avioparina. Kesäkuun alussa Taija muuttaa Markon luokse Lehtimäelle.

Bestmanina ja todistajana vihkimisessä toimi Markon pitkäaikainen ystävä Markus Suutala ja toisena todistaja oli Taijan tytär Jenna Vornanen. Taijan ja Markon vihki Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeuden käräjänotaari Maarit Renko.

Hääateria syötiin, kuinkas muuten kuin Neste Kuortaneen maittavasta lounaspöydästä ja kauppias Vesa oli varannut hääseurueelle saman pöydän, jossa ensikahvit juotiin.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliLavettarille avauspiste Oulusta
Seuraava artikkeliNujerra nurmikon sammal