Suomi 100 vuotta teematapahtumat käynnistyvät Lehtimäellä!

Mainos[adrotate banner="3"]

Suomi 100 vuotta teematapahtumat Lehtimäellä ovat osana Aisaparin rahoittamaa Juhlavuosi 2017 -teemahanketta, jonka tavoitteena on nostaa esiin paikallisia vahvuuksia, lisätä yhteisöjen osaamista, kehittää uusia tapahtumia ja nivoa yhteen muiden kehittämishankkeiden tuloksia.

Toimenpiteet yhteen kokoava teema on Suomi 100 -juhlavuosi, joten tavoitteena on myös tehdä tästä juhlavuodesta paikallisesti näkyvä ja kuuluva.

MAINOS

Tämän vuoden aikana Lehtimäellä tallennetaan tarinoita ja muistoja, kuvataan maisemaa, tehdään yhdessä kulttuuriretkiä, lauletaan ja soitetaan Suokonmäellä, tutustutaan Antti Maasalon taidenäyttelyyn kotiseututalolla, katsellaan Lehtimäki-aiheisia filmejä ja lopuksi vielä tavataan Lehtimäki seminaarissa marraskuulla, jossa paljastetaan nyt alkavan valokuvauskilpailun parhaat kuvat ja palkitaan kuvaajat.

Teematapahtumat käynnistyvät 1.6. alkavalla ja kokokesän kestävällä valokuvauskilpailulla, osallistu ja talleta pala paikallista historiaa.

Valokuvauskilpailun nimi ja teema on ”Kuvaa sinulle tärkeä paikka Lehtimäeltä”.

2017 on sukupolvemme merkittävin juhlavuosi – itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta. Juhlavuoden tapahtumat ovat kaikille avoimia ja jokainen voi osallistua omalla tavallaan vaikka valokuvaamaalla tärkeä paikka Lehtimäeltä ja lähettämällä kuvat mukaan kilpailuun. Voit osallistua millä tahansa valokuvausvälineellä puhelimesta ammattilaiskameraan.

Palkintojen jaossa tärkeintä on kuvan sisältö, joten kaikki kuvat kilpailevat voitosta kuvausvälineestä riippumatta.

Valokuvauskilpailun aiheena on lehtimäkeläinen maisema/luonto ja kilpailukuvat tallennetaan seuran arkistoon juhlavuoden kilpailukuvina, seuraaville sukupolville.

Valokuvauskilpailun tavoitteena on kerätä kuvamateriaalia Lehtimäeltä Suomi 100 – juhlavuonna. Tuomaristo valitsee kilpailun parhaat kuvat ja jokaisesta sarjasta palkitaan kolme voittajaa syksyn seminaarissa.

Miltä Lehtimäki näyttää nyt vuonna 2017? Tallenna se kuvaan ja lähetä meille.
Kilpailuaika on 1.6.-30.9. Sarjat ovat alle 12, 13–18 vuotta ja yli 19 vuotta. Jokaisesta sarjasta palkitaan kolme parasta kuvaa/kuvaajaa.

Kilpailun järjestää Lehtimäki-seura ry. Kilpailuun osallistutaan digikuvilla ja kilpailukuva ei saa olla aiemmin julkaistu. Kuvan tulee olla kuvaajan itse ottama ja jos kuvissa on henkilöitä, lupa kuvan julkaisemiseen on pyydettävä heiltä.

Kuvien käyttöoikeus on Lehtimäki-seuralla ja palkitut kuvat julkaistaan tulosten julkistamistilaisuudessa 11.11. Lehtimäki-seura voi julkaista muissa yhteyksissä kilpailuun osallistuneita kuvia ja julkaista palkitsemattomia kuvia mainiten kuvaajan.

Kilpailukuvat lähetetään seuraavilla tiedoilla varustettuna: kuvaaja, sarja, kuvan/kuvien nimet, otsikoksi kilpailun nimi, sähköpostiin lehtimakiseura@gmail.com.

Kilpailun tuomaristossa on Lehtimäki-seuran hallituksen jäseniä (4) vahvistettuna 2 vierailijalla. Kuvamateriaali tallennetaan Lehtimäki-seuran arkistoon.

MAINOS
Edellinen artikkeliJymy-Jussit upotti Ankkurit superissa
Seuraava artikkeliRuoka-Kahvio Turunen tarjoaa nyt myös keitto- ja salaattilounaat