3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Lavettaret sivuosassa Maila-Jussien juhlissa

Maila-Jussit – LaVe 2-0 (6-0, 2-1)

Lappajärven Veikkot tarjosi kunniakasta 85-vuotistaivaltaan juhlineelle Seinäjoen Maila-Jusseille mieluisan lahjan, kolme sarjapistettä, naisten Superpesiksen ottelussa Seinäjoella. Kotijoukkue ansaitsi voittonsa, mutta turhan helposti.

MAINOS

Avausjaksolla näytti siltä, että vieraiden räpylät olivat tuunattu juhlakuntoon. Pallot niin sanotusti läpäisivät hanskat tai eivät pysyneet niissä.

Maila- Jussit karkasi heti 3-0 johtoon. Jakson edetessä LaVe sai pikku hiljaa parempaa otetta ulkopelissä.

Tauon aikana lavettarien räpylät ommeltiin kuntoon ja jakso eteni tasaisesti. Viime peleissä vihreäpaitojen kotiutuksista vastannut Piritta Kärnä iski kolmossaumasta Kaisa Jaakkolan kotiin, mikä jäikin sitten LaVen ainoaksi juoksuksi.

Saara Suomalaisen vaihtelevat kotiutukset olivat kuitenkin liikaa Veikoille. Niitä ei pystytty torjumaan kuin kahdesti seitsemästä yrityksestä. Yksi onnistumisista sattui kolmanteen vuoroon, mikä sinetöi emäntien juhlapäivän.

Lavettarista palkittiin kakkosvahtina tällä kertaa esiintynyt Janina Männikkö ja lukkari Ella Mäki.
Ottelutahti jatkuu kiivaana. Sunnuntaina Veikkolaan saapuu Kajaanin Pallokerho.

Peli alkaa kello 15 ja se on Unique Pesisklassikon promokiertueen ottelu. Mukana menossa on Duudson Activity Park ja lyöntikilpailu. Nyt testataan, kuka lyö todella lujaa. Ilmoittaudu kisaan, tai tule paikan päälle toteamaan ja näkemään.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät