Alajärven Rengashuolto Nesteen yhteyteen

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärven Rengashuolto palveluineen on siirtynyt Alajärven Nesteen yhteyteen. Muutto oli logistisesti järkevä Rengashuollon yrittäjä Jari Hämeenniemen hankittua talvella myös Nesteen omistukseensa.

– Saimme näin kaikki palvelut saman katon alle ja kaikki toimintomme tukevat toinen toisiaan. Samalla pääsimme vuokratiloista omiin, Hämeenniemi sanoo.

MAINOS

Muutossa Rengashuollon tilat hieman vähenivät, joten joitakin muutoksia palveluihin on jouduttu tekemään, mutta renkaat ja vanteet kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin sekä matkailuautoihin saa edelleen Rengashuollosta, samoin maatalousrenkaiden välitys jatkuu.

– Lisäksi teemme kaikki huollot autoihin, myös uusien autojen määräaikaishuollot, Hämeenniemi muistuttaa. – Muutto Nesteen kanssa yhteisiin tiloihin merkitsee asiakkaille sitä, että jatkossa niin huolloista kuin renkaista ja vanteistakin saa K -plussapisteitä!

Saman katon alta löytyvät nyt Nesteen, Kotipizzan kuin Rollsinkin valikoimat ja Rengashuollon myötä FirstStop- sekä Autofit -ketjujen palvelut.

Helmikuussa avattu uusimman teknologian mukainen Prowash -koneella tehtävä autopesu on saavuttanut niin ikään asiakkaiden vankan suosion, sillä pesutulos on osoittautunut niin hyväksi kuin toivottiinkin.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliEntisten Saukonkylän koululaisten tapaaminen Rokulipäivillä
Seuraava artikkeliLasten ratsastuskilpailuissa hellyttäviä hetkiä Lehtimäellä