0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Mansen ulkopeli liian tiivistä lavettarille


Manse PP – LaVe 2-0 (4-1,7-1)

Lappajärven pesisnaisten vierailu Tampereelle jätti varsin vaisun kuvan joukkueen taidoista. Superpesiksen toukokuun pelaajaksi valittu Mansen lukkari Senni Sallinen vei täysin tehot vieraiden iskuista.

MAINOS

Tuntui, että hän päästi tarkoituksella vapaataipaleilla etenijöitä kentälle, jotta ulkopelaajillakin olisi mahdollisuus osallistua aktiivisemmin peliin. Ei ole mikään ihme, jos LaVe sai vain kaksi juoksua, sillä sarjassa toisena oleva kotijoukkue on antanut keskimäärin 2,4 juoksua ottelua kohden kevään peleissä.

Tasaisen avausvuoron jälkeen Veikkojen jokeri Janina Männikkö puhkaisi ykköstilanteessa kakkosrajan ja kiersi kunnarin. Marjaana Keltto paloi täpärästi kotipesän kynnyksellä. Näin toinen juoksu jäi odottamaan seuraavaa tilannetta, mikä jäi haaveeksi kahden peräkkäisen ykköspalon seurauksena. Kotijoukkue pelasi pitkän hyvän sisävuoron neljällä juoksulla ja karkasi 4-1 jaksovoittoon.

Toinen jakso ratkesi myös toisessa vuorossa kahteen Mansen läpilyöntiin ja neljään juoksuun. LaVe jatkoi varsin ponnettomasti, eikä kärkilyöntejä kertynyt kuin 16 koko pelissä. Lavettarien ilonhetki sattui kolmanteen vuoroon, missä kotiuttajajokeri Piritta Kärnä pääsi lyömään ensimmäistä kertaa tässä pelissä. Toinen lyöti suuntautui keskelle takakenttää, mistä pallo sirvahti läpi. Roosa Aho ehti helposti kotiin.

Tässäkin pelissä, kuten useassa kevään pelissä, kotitaival on ollut helpoinVeikoille. Tilastollisesti näin ei pitäisi olla, mutta puolet kotiutuksista onnistui Tamperettakin vastaan.
Lavettarista palkittiin etukentän tehokaksikko Essi Ritola ja Marjaana Keltto.

Sunnuntaina LaVe kohtaa mestaruutta puolustavan Kirittäret Jyväskylässä. Mestareiden alkukausi on ollut haastava uusiutuneella joukkueella, mikä antaa sarjanousijalle mahdollisuuden yllätykseen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät