Ankkureiden tappioputki poikki

Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Pattijoen Urheilijat – Alajärven Ankkurit 1-2s (2-7,3-0,0-1)

Kuusi edellistä peliään miesten superpesiksessä hävinnyt Alajärven Ankkurit palasi takaisin voittokantaan voittamalla vieraissa Pattijoen Urheilijat supervuoron jälkeen.

MAINOS

Ankkureiden supervuoron voittojuoksusta vastasi joukkueen jokeriosaston Rami Mäkinen. Kaksi juoksua ottelussa lyöneen Mäkisen ohella Ankkureiden voiton takuumiehiksi nousivat ykkös ja kakkostilanteet lähes erehtymättömästi purkanut ja kolme juoksua tuonut Aki Orava (8/9) sekä neljä juoksua moukaroinut ja yhden juoksun tuonut jokerikotiuttaja Sami Mikkolanaho (7/12).

Ankkurit hallitsi ottelun sisäpelitapahtumia vieden kolmostilanteet nimiinsä 17-20.

Ottelun ensimmäisen jakson kolmostilanteet 15 -5 voittanut Ankkurit otti ottelun ohjat käsiinsä menemällä ensimmäisen aloittavallaan 3-0 johtoon Sami Mikkolanahon, Juha Katajiston ja Rami Mäkisen kotiutuksilla.

Jakson kulminaatio nähtiin neljännen vuoroparin alussa, jossa Ankkurit nousi 2-4 johtoasemasta 2-7 jaksovoittoon Sami Mikkolanahon iskiessä kolmosluukusta läpi kahden juoksun arvoisesti, jonka jälkeen jakson loppunumerot iski taululle Kari Kellokoski.

Toisella jaksolla Pattijoki tiivisti ulkopeliään ja onnistui myös sisäpelissään Ankkureita huomattavasti paremmin. Isäntien jaksovoiton ratkaisijoiksi nousivat ensimmäisen vuoron alussa kaksi juoksua lyönyt Jari Törmänen ja kertaalleen kotiutuksessaan onnistunut Eino Järvelä
Ankkureiden pelinjohtaja Matti Iivarinen oli tyytyväinen pitkän tappioputken katkeamiseen.

– Päästiin ensimmäisellä jaksolla hyvin peliin mukaan heti alusta alkaen . Toisella jaksolla sisäpelimme ei kulkenut toivotusti, mutta ulkopeli piti ensimmäisen jakson veroisesti .Onnistuminen supervuorossa monen jatkovuorotappion jälkeen oli jatkoa ajatellen tärkeää, kiteytti Iivarinen.

Ankkurit kohtaa seuraavassa ottelussaan ensi sunnuntaina Kitrolla sarjajumbo Oulun Lipon. Ottelu alkaa klo 15.

MAINOS
Edellinen artikkeliLähde tutustumaan kyliin
Seuraava artikkeliVeto otti Sotkamosta henkisen yliotteen