1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Ankkurit otti  Kankaanpäältä tärkeät pisteet

Miesten superpesis: Alajärven Ankkurit – Kankaanpään Maila 2-0 (4-1,3-2)

Miesten superpesiksen runkosarjassa toiseksi viimeiselle sijalle vajonnut Ankkurit piti Kankaanpään Mailalta otetulla kolmen pisteen voitolla itsensä mukana taistelussa suorasta pääsystä ylempään jatkosarjaan. Ankkureiden voiton takuumiehiksi nousivat kolmesti kotiuttanut Sami Mikkolanaho (5/8) sekä upeisiin suorituksiin kolmoskopparin tontillaan venynyt ja sisällä kärkenä kentän kolmesti kiertänyt Viljo Sillanpää (6/8). Heidän ohellaan Ankkureista muiden yläpuolelle kohosivat kovilla tehoilla ykköstilanteet purkanut ja kaksi juoksua tuonut Rami Mäkinen (7/10) sekä lautasen ääressä Kankaanpään lyöntipelin tylsyttänyt Ville Väliaho. Tärkeässä roolissa oli edellä mainittujen lisäksi jokeripaidassa kokoonpanoon palannut ja ottelun avausjuoksun lyönyt Aki Orava.

MAINOS

Ottelun kolmostilanteet 14-13 voittaneen Kankaanpään voittomahdollisuudet murenivat heikkoon kotiutustehoon seitsemän kertaa kotiutusta yrittämään päässeen Sami Joukaisen jäädessä yhteen lyötyyn juoksuun.

Ottelun ensimmäisen jakson ratkaisu nähtiin kolmannen tasoittavalla, jossa Sami Mikkolanahon lyötyä Ankkurit 2-0 johtoon lahjoitti Kankaanpään lukkari Ville-Veikko Olli Ankkureille kaksi juoksua lisää vapaataipaleina.

Toisella jaksolla Sami Mikkolanaho ja Sasu Iivarinen veivät Ankkurit 2-0 johtoon. Kankaanpään kavennuksen iski toisen tasoittavalla Sami Joukainen iskemällä merkistä väliin. Ottelun voittojuoksu nähtiin kolmannen tasoittavalla, kun Sami Mikkolanaho iski ottelun kolmannen juoksunsa Kankaanpään harhaheitolla lahjoittamasta takatilanteesta. Kankaanpää tuli neljännen tasoittavallaan Ville-Veikko Ollin lyönnillä juoksun päähän, jonka jälkeen Sami Joukainen pääsi vielä yrittämään yhden palon ajolähdöstä tasoitusta. Kankaanpään tasoitusmahdollisuudet kuitenkin kilpistyivät lopullisesti lukkari Ville Väliahon irrotettua etenijän kolmoselta taktisella väärällään.

-Pelattiin tänään riittävän hyvin ja saatiin pisteet. Kotiutuksiin ottelu tänään ratkesi. Katseet kuitenkin on heti tiukasti suunnattava torstain kotiotteluun Hyvinkäätä vastaan. Emme ole tällä kaudella vielä pystyneet kahteen perättäiseen voittoon, mutta nyt olisi jo sen aika, kiteytti Iivarinen.

Ankkurit kohtaa Hyvinkään Tahkon Kitrolla torstaina. Ottelu alkaa klo 18.

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät