-16.6 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

Vimpelissä rantauimakoulu

Vimpelin rantauimakoulu pidetään Rinteen rannassa viikolla 27 eli 3-7.7. Rantauimakoululaiset jaetaan kahteen eri tasoryhmään eli alkeisryhmään ja jatkoryhmään. Alkeisryhmään pääsee kaikki yli 6-vuotiaat uimataidottomat ja jatkoryhmään päästäkseen vaaditaan vähintään 10m uimataito. Alkeisryhmä uiskentelee klo 11-12 ja jatkoryhmä klo 12.30-13.30. Uimakouluissa totuttaudutaan veteen, leikitään, kellutaan, polskitaan ja opetellaan eri uimataitoja. Loppuviikolla kelien salliessa pyritään suorittamaan oman taitotason edellyttämiä merkkisuorituksia ja jokainen osallistuja saa Uimakoulutodistuksen. Ilmoittautumiset 30.6 klo 14 mennessä.  Ilmoittautumiset ja lisätiedot Ari Takalalle.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät