-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Tahko pyöritti Ankkureita Kitrolla

Miesten superpesis: Alajärven Ankkurit – Hyvinkään Tahko 0-2 (0-3, 2-12)

Alajärven Ankkureiden superpesismiehistön peli on tällä hetkellä vuoristorataa. Kankaanpään Mailalta edellisessä otetun täyden pistepotin jatkeeksi tuli päävastustajiin kuuluvaa Hyvinkään Tahkoa vastaan kauden pohjanoteeraus. Ottelun kolmostilanteet 4-28 ja kärkilyönnit 22- 53 voittanut Hyvinkään Tahko pyöritti Ankkureita varsinkin toisella jaksolla pahanpäiväisesti

MAINOS

– Sanattomaksi vetää. Päästettiin Tahko alussa vauhtiin ja oltiin sen jälkeen koko peli vastaanottavana osapuolena Tahkon rallattelevan lyöntipelin edessä, kertasi omiensa peliesitykseen pettynyt Ankkureiden pelinjohtaja Matti Iivarinen.

Tahkon tasaisen vahvasti läpi ottelun pelanneesta joukkueesta kunnostautuivat viisi juoksua mieheen iskeneet Teemu Nikkanen (9/11) ja Ville Kero (5/9) sekä neljästi kentän kiertäneet Riku Hokkanen (6/8) ja Lauri Vierimaa (2/2). Heidän ohellaan vieraiden voiton takuumieheksi nousi lukkaroinnillaan Ankkureiden lyöntipelin tylsyttänyt ja kaksi juoksua tuonut Juha Puhtimäki (6/7).

Ankkureiden onnistujat olivat vähissä. Sisäpelin ainoaksi valopilkuksi jäivät Juha Katajiston takakentän puhkaisulla lyömät kaksi juoksua sekä kertaalleen kentän kiertäneiden Niko J. Korhosen (3/5 ) ja Riku Niemen ( 3/ 4 ) onnistuneet kentällemenot. Ykköspalkinnon pokkasi kuitenkin kakkoskopparin tontillaan virheettömästi pelannut Mikael Penninkangas.

Ottelun ensimmäinen jakson ratkaisun iski Ville Kero, jonka kolmosnurkkaan suunnattu lyönti sirvahti maisemiin Viljo Sillanpään räpylästä kahden juoksun arvoisesti. Ankkureiden jakson ainoa kolmostilanne nähtiin vasta kolmannen vuoroparin tasoittavalla, mutta juoksun syntyminen ei ollut lähelläkään.

Ottelun lopullinen ratkaisu nähtiin toisen jakson ensimmäisen vuoroparin alussa Tahkon pyörittäessä lyöntirulettiaan viiden juoksun arvoisesti Teemu Nikkasen avattua juoksuhanat.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät