-14.9 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Pesäkarhut raateli Lavettaret

LaVe- Pesäkarhut 0-2 (0-11,2-5)

Lappajärven Veikot oli täysin altavastaajana Porin Pesäkarhuja vastaa kotikentällään pelatussa naisten Superpesiksen ottelussa. Kaksi ensimmäistä pitkää vuoroa hallitsi Pesäkarhut isolla kämmenellä tehden kymmenen juoksua vaihtelevilla kotiutuksilla. Kotijoukkueelle ottelu oli ensimmäinen TV-peli, ja se näkyi emäntien jännittäessä kameroiden edessä. Koko joukkue oli useita askeleita myöhässä joka tilanteessa. Paloja ei saatu aikaan selvissäkään tilanteissa.

Toisella jaksolla LaVe päästi vieraat heti kolmen juoksun karkumatkalle, mitä ei onnistuttu sitten enää kuromaan kiinni. Jakso oli kuitenkin pelinjohtaja Jukka- Pekka Tuomelan ja ykköspalkitun Janina Männikön mukaan huomattavasi parempaa pelaamista kuin ensimmäisellä puolikkaalla. Veikot loi kahdeksan kolmostilannetta, kun aloitusjaksolla niitä oli vain yksi. Kotiuttajajokeri Piritta Kärnä sivalsi kolmosjatkeelta komeasti kaksi juoksua tuottaneen puhkaisun. Kotiin pinkoivat Janina Männikkö ja Janika Lillunen. Myös ulkopeli tiivistyi. Siihen saatiin liikkuvuutta ja heitot löysivät oikeaan osoitteeseen.

MAINOS

Joukkueiden otteissa oli selvä ero, varsinkin ensimmäisellä jaksolla, tilannenopeuksissa ja suoritusvarmuudessa. Yksi merkittävä seikka oli se, että Pori otti kolme kertaa peräkkäin näpillä juoksun, joita Veikot ei pystynyt estämään. Porin hahmoja olivat rutinoidut pelurit Aino-Kaisa Mantere ja Susanna Puisto, jotka löivät yhteensä kymmenen juoksua. Lavettarien kärkilyönti- ja ykköspalkittu oli kakkospolttaja Janina Männikkö ja muutamia loistavia kiinniottoja ja oivalluksia siepparina esittänyt Marjaana Keltto.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät