Roope Korhosen tehot liikaa Ankkureille

Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Sotkamon Jymy – Alajärven Ankkurit 1-0 (4-4,7-1)

Kahdeksan juoksua lyönyt Roope Korhonen ( 10/15 ) nousi ottelun avainpelaajaksi Sotkamon Jymyn jättäessä ensimmäisen jakson voitossa viimeiseen vuoroon asti kiinni olleen Ankkurijoukkueen ilman pisteitä.

MAINOS

25-8 ottelun kolmostilanteet hävinneen Ankkureiden ote jaksovoitosta lipesi 4-0 johtoasemasta Sotkamon tehtaillessa Roope Korhosen johdolla kahdessa viimeisessä sisävuorossaan tasoitukseen tarvittavat neljä juoksua.

Kovassa lyöntivireessä olleen Korhosen ohella Sotkamon ratkaisupelaajiin ottelussa kohosivat kovilla tehoilla etenijöitä pompuillaan saatellut Antti Hartikainen ( 10/12 ) sekä numero kaksi hihassaan viisi juoksua tuonut Niilo Piiponniemi.

Ankkureiden selkeä ykkönen oli neljällä kotiutuksellaan joukkueensa ensimmäisen jakson voittotaistelussa pitänyt Sami Mikkolanaho (5/9) sekä taas kerran lautasen äärellä hyvään peliesitykseen venynyt Ville Väliaho.

Heidän ohellaan hyvä pelipäivä oli kertaalleen kotiutuksessaan onnistuneella ja kakkostilanteet sataprosenttisesti purkaneella Aki Oravalla (5/7) sekä kohtuullisesti vaihtolyönneissään onnistuneella ja kaksi juoksua tuoneella Kari Kellokoskella ( 4/9 ).

– Lähdettiin hakemaan täältä vähintään yhtä pistettä ja harmittavan lähelle jäätiin. Ulkopelimme toimi hyvin, mutta sisällä oli vaikeuksia ottelun alkua lukuunottamatta, kiteytti Ankkureiden pelinjohtaja Matti Iivarinen taiston tauottua.

Ottelun ensimmäisellä jaksolla Sami Mikkolanaho löi toisen ja kolmannen vuoroparin alussa kaksi juoksua saman lyöntivuoron aikana.

0-4 tappioasemassa kolmannen tasoittavalle tulleen Sotkamon loppukirin aloitti Roope Korhonen, jonka jälkeen Topi Korhonen löi isännät kahden juoksun päähän Ankkureista.

Jaksovoiton Ankkureilta ryösti neljännen tasoittavalla Roope Korhonen hidastetulla kakkospussiin ja ottamattomalla välilyönnillä.

Toinen jakso sujui alusta loppuun Sotkamon komennossa Roope Korhosen lyödessä joukkueensa seitsemästä juoksusta peräti viisi. Ankkureiden jakson ainokaisesta vastasi neljännen tasoittavalla Aki Orava.

MAINOS
Edellinen artikkeliSoitto valtaa Suokonmäen!
Seuraava artikkeliVeto otti pakkopisteet Kankaanpäältä