Veto otti pakkopisteet Kankaanpäältä

Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Vimpelin Veto – Kankaanpään Maila 2-0 (8-3,3-1)

Runkosarjan alakastiin kuuluville Pattijoen Urheilijoille ja Kiteen Pallolle pisteen edellisissä otteluissaan menettänyt Vimpelin Veto ei antanut yllättää itseään enää kolmatta kertaa peräkkäin, vaan otti Kankaanpään Mailalta kaikki jaossa olleet kolme pistettä itselleen tasapainoisen peliesityksen jälkeen.

MAINOS

– Lähdimme hakemaan ottelusta täyttä pistepottia ja onnistuimme siinä. Peli oli koko ajan hallinnassamme kiteytti Vedon kakkospelinjohtaja Jussi Haapakoski.

Vedon laajalla rintamalla tehopisteitä saalistaneesta joukkueesta muiden yläpuolelle nousivat viisi juoksua kuudesta kotiutuspaikastaan iskenyt Perttu Ruuska (6/7) sekä yhden lyödyn ja kahden tuodun juoksun ohella kärkilyönneissään onnistunut Sami Haapakoski (11/11).

Vahvaan peliesitykseen venyivät myös kaksi juoksua lyönyt ja tehokkaasti kakkostilanteet purkanut Henri Puputti (7/10) sekä ykköskärkenä kentällemenoissaan onnistunut ja kahdesti kentän kiertänyt Olli Heikkala (5/5).

Perttu Ruuskan uran ensimmäinen kunnarikin oli lähellä, mutta koppareiden keskeltä läpi painunut lyönti osui harmittavasti kentän takana olevan tulostaulun jalkaan palautuen nopeasti takaisin koppareiden ulottuville
24-7 kolmostilanteet hävinneen Kankaanpään parhaimmistoon nousi kaksi juoksua lyönyt Ville-Veikko Olli (5/9) sekä numero kaksi hihassaan joukkueensa korkeimman kärkilyöntimäärän naputellut ja kertaalleen kentän kiertänyt Joni Rytkönen (7/8).

Ottelun ensimmäinen jakson alku oli täydellistä Vedon hallintaa ja Kankaanpää sai jakson ensimmäiset juoksunsa Ville-Veikko Ollin lyömänä vasta kolmannen tasoittavalla Vedon 7-0 johtoasemassa.

Jakson ratkaisuhahmoksi nousi neljästi kotiutuksessaan onnistunut Perttu Ruuska.

Toinen jakso oli sitten tasaisempaa vääntöä mutta missään vaiheessa Vedon voitto ei ollut uhattuna. Jaksovoittoon tarvittavat juoksut Vedolle löivät Henri Puputti, Matias Rinta-aho ja Perttu Ruuska.

MAINOS
Edellinen artikkeliRoope Korhosen tehot liikaa Ankkureille
Seuraava artikkeliPörssiliigassa kärkipaikka haastajalla!