Soitto valtaa Suokonmäen!

Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäkeläisiä hemmotellaan jälleen tulevana perjantaina 21.7., sillä elävää musiikkia on jälleen tarjolla kaikille kiinnostuneille!

Suokonmäki Soi -tapahtuma on osa virallisia Suomi100 -juhlia ja järjestäjätahona on Lehtimäki-seura, jolle ohjelman tuottaa Lehtimäen Kulttuuriyhdistys.

MAINOS

Tapahtuma starttaa Suokonmäen kotiseututalolla kello 16 ja se kestää noin iltakahdeksaan saakka. – Paikalle voi tulla milloin haluaa ja olla sen aikaa kuin haluaa, kertovat tilaisuutta puuhaamassa olleet ja itsekin lavalle nousevat Jari Mäenpää ja Tanja Vuorela.

– Kello 16 startataan puolen tunnin lavis -jumpalla, jota vetää Sini Murto. Sen jälkeen lava on vapaa pop up -esityksille, eli kuka tahansa esiintyä haluava saa siihen tilaisuuden, mutta ennakkoon tulee ilmoittaa että tiedämme varata ajan, kertovat Tanja ja Jari.

Omaa soitaantaansa esittää haluavat yksittäiset soittajat kuin kokoonpanotkin voivatkin yhä ilmoittautua mukaan Jarille tai Tanjalle. – Pop up -lavalle luvassa on ehkä jopa torvimusiikkia…

Kello 17.30 esiintymislavan valtaa paikallinen pelimanniryhmä, joka on tuttu lukuisista esiintymisistä Lehtimäellä. Kello 18 esiintymisvuoron ottaa Naisenergia ja 18.45 on vuorossa Capriccio Ensemble. Kello 19.30 alkaen kuullaan Tanja Vuorelaa Lehkubandin säestämänä.

Suokonmäki Soi on ulkoilmatapahtuma ja katoksia laitetaan sen varalta, että sadesää kaikesta huolimatta yllättäisi. Lehtimäki-seura pitää paikalla puffettia, joten rahaa kannattaa varata mukaan vaikka itse tapahtumaan osallistuminen onkin maksutonta.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliSoinissa onnistunut tapahtumaviikonloppu
Seuraava artikkeliRoope Korhosen tehot liikaa Ankkureille