Tohnin Touhuteatteri tuo lavalle takuuvarmaa viihdettä

Mainos[adrotate banner="3"]

Tohnin Touhuteatterin kesäteatteriesityksissä Töysässä, kyläkulmalla lähellä Lehtimäen rajaa, on luvassa varmaa viihdykettä, kun kauden näytelmävalintana on Rauli Jokelinin ja Panu Raipian kirjoittama “Lekaa ja leivoksia”.

Ihmettelyä piisaa ja välillä eri kauppaosapuolien työt etenevät liiankin nopeasti siihen nähden ettei Hallamaa & Hallamaa & kumppanin väki ole aivan perillä siitä mitä pitäisi tapahtua ja mikä olisi suurimman taloudellisen hyödyn kannalta toivottavaa tapahtua. Kuva: Janne Vuorela.

Tohnin kyläseura ry:n organisoimat Tohnin Touhuteatterin kesäteatterinäytökset esitetään harrastajanäyttelijöiden porukalla, jolle näytelmä on valittu ja harjoiteltu Lakeudenportin kansalaisopiston ryhmänä.

MAINOS

Tämän kesän näytelmä ”Lekaa ja leivoksia” on järjestyksessään jo yhdeksäs Tohnin Touhuteatterin kesäteatterinäytelmä.

Näytelmässä Henna (Jaana Rasi) ja Helmer (Olli Kukkola) ovat menneet naimisiin.

Rahapula on kova eikä firman bisnekset suju – häätkin piti keskeyttää, koska “varttikin lisää ja ulosottomies olisi ollut bestman”.

Vauhtia ei puutu, kun toisistaan tietämättä nuoripari myy yrityksensä purettavaksi ja tädit entisöitäväksi. Hallamaa & Hallamaa & kumppani -yritystilassa väärinkäsityksiä syntyy, kun kukaan ei tiedä kuka on kuka, kuka edustaa ketä ja väärät henkilöt sattuvat aina paikalle kaikkea muuta kuin sopivaan aikaan.

Harrastajanäyttelijöiden porukalla toteutettavassa näytelmässä on mukana niin vanhoja tuttuja kuin uusiakin Touhuteatterin lavalle nousijoita. Näytelmän ohjaa Janne Vuorela.

Esitys järjestetään kahdeksan kertaa ulkoilmanäytöksinä 18.–30.7. Vetolassa. Ennen näytöstä ja välijalla palvelee Tohnin kyläseuran puffetti. Näytöksiä on luvassa vielä perjantaina 21.7., sunnuntaina 23.7., maanantaina 24.7., tiistaina 25.7., torstaina 27.7. ja sunnuntaina 30.7. aina kello 19.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKodittomat kissat ovat muodostuneet mittavaksi ongelmaksi Alajärvellä
Seuraava artikkeliVilla Väinölän kunnostushanke meneillään