0.7 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Miia kisaa Miss Power Truck -tittelistä

Pohjoismaiden ja Suomen suurimmilla rekkafestivaaleilla Alahärmän Power Parkissa Power Truck Show:ssa valitaan lauantaina 12.8 kymmenennen kerran perinteinen tapahtuman keulakuvatyttö Miss Power Truck 2017.

Lauantaina päivällä päälavalla esitellään kolmena ohjelmanumerona Miss Power Truck-kisaehdokkaita, jotka saapuvat eri puolilta Suomea. Tänä vuonna kisaan on tulossa myös Alajärveltä ensimmäistä kertaa kisaava 21-vuotias lähihoitaja Miia Ollila.

MAINOS

Näyttävässä tapahtumassa saadaan ihailla kantrityttöjä hienojen maalattujen rekkojen parissa sekä mukana taitavasti rakennettuja tuningautoja ja päästään nauttimaan hyvästä musiikista, kunnon rekkahenkeen sopivalla meiningillä.

Ohjelmasta vastaa Ohjelmapalvelu Gazelle Promotions ja kisan vetäjänä toimii juontaja ja esiintymisalan kouluttaja Tarja Mantere. Kaikille kisaan osallistuville on luvassa edellisenä päivänä opetusta, joten kannattaa lähteä mukaan aivan uutenakin.

Viime vuonna kisan voitti Alahärmästä kotoisin oleva seinäjokelainen Erika Lähdemäki. Kisassa selviää, pysyykö voitto Pohjanmaalla vai lähteekö kruunu muuallepäin Suomea. Viime vuoden kisassa valittiin Yleisön Suosikiksi alahärmäläinen Ilona Jokinen, mutta hän ei yltänyt ihan kärkikolmikkoon saakka.

Samasta kisasta valitaan myös Mallitoimisto FaceMakerin tuottamaan Fitness Cover Girl 2018 Semifinaalikisaan kilpailija. Yleisö pääsee seuraamaan lavaohjelman lisäksi kisatyttöjen kuvauksia ja poseerauksia erikoismaalattujen kilpailurekkojen parissa. Kisatyttöjen joukosta valitaan lisäksi Miss Truck Bikini 2017. Viime vuoden bikinikisan voittaja oli Ninni Kotanen Tampereelta.

Kauniiden kisatyttöjen mukana vastapainoksi lavalla ja kuvauksissa tavataan myös komeita rekkapoikia. Kisatuomaristoon valitaan muutamia aiheeseen sopivia henkilöitä ja tuomarit tekevät päätöksen kuka tytöistä edustaisi parhaiten tapahtumaa Miss Power Truck 2017- voittajana sekä valitsevat hänelle kaksi sopivinta perintöprinsessaa.

Yleisöllekin tarjoutuu mahdollisuus antaa oma äänensä kisatyttöjen kuva-äänestyksessä ja äänten määrät ratkaisevat, kenestä tulee tällä kertaa Yleisön Suosikki 2017. Power Truck Show on koko perheelle suunnattu tapahtuma ja tarjoaa jälleen komian ja tapahtumarikkaan elämyksen kunnon pohjanmaalaiseen tyyliin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät