Onnensävel – musiikkia tanssikansalle

130
Mainos[adrotate banner="3"]

– Vajaa kaksi vuotta sitten tämän yhtyeen tarina alkoi. Alkusysäyksen toi Timolle järjestetty synttäriyllätys. Kaverit olivat järjestäneet yllätykseksi äänitteen tekemisen toissa talvena. Timo oli ajatellut jo lopettavansa mieluisan harrastuksen. Tästä alkoi uusi kipinä musiikkiharrastukseen.

Näin muistelevat kolme Onnensävel –yhtyeen jäsentä Timo Vuorinen Soinista, Jaakko Marjomäki Alajärveltä ja Heikki Jokiaho Alajärven Lehtimäeltä porukan alkusäveliä. Nyt ”poppoo” keikkailee sopivaan tahtiin.

MAINOS

– Keikkailemme keskimäärin suunnilleen kerran kuukaudessa. Se on sopiva tahti, sillä meillä kaikilla on myös päivätyö tämän harrastuksen lisäksi. Tällä tahdilla ei ehdi alkaa puristamaan liikaa, vaan voimme esiintyä rennolla otteella, miehet kertovat.

Bändin jäsenistä Heikki Jokiaho soittaa Midi/ Harmonikka, Jaakko Marjomäki Bassoa ja Timo Vuorinen hoitaa rummut. Kaikki osallistuvat lauluun. Miehet treenaavat pääsääntöisesti Vuorisen tiloissa Hautakylällä. Koska miehillä on kokemusta monista muistakin yhtyeistä, yhteinen sävel kappaleisiin löytyy varsin helposti.

Onnensävel esiintyy tulevana lauantaina legendaarisella Mäkihallin lavalla. – Esiinnymme paikassa ensimmäistä kertaa. Luvassa on taattua tanssimusiikkia noin 60 kappaleen ohjelmistolla.

– Ehkäpä esitämme joitakin paikkakunnan kasvatti Juhamatin kappaleitakin, miehet paljastavat.
Mikäli haluaa tilata Onnensävel-orkesteria keikalle, niin yhtyeen jäseniin voi olla suoraan yhteydessä.

Rami Puro

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa