Ankkureille karvas tappio Imatralla

24
Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Imatra – Alajärvi 1-0 (3-3,3-1)

Edellisessä ottelussaan Pattijoen Urheilijoita vastaan pisteittä jääneen ja sen myötä sarjassa toiseksi viimeiselle sijalle pudonneen Alajärven Ankkureiden asema runkosarjassa alkaa käydä tukalaksi sinikeltaisten jäädessä sunnuntaina myös Imatran Pallo-Veikkoja vastaan ilman pisteitä.

MAINOS

Ottelu oli ulkopelin juhlaa Imatran viedessä kolmostilanteet nimiinsä niukasti 10-8.

Imatran sankariksi nousi ottelussa Miikka Matikka ( 7/11), jonka toisen jakson alun kunnarin ja yhden tavallisen juoksun tuottanut läpilyönti nosti isännät voittoon.

Ankkureista muiden yläpuolelle nousivat kaksi juoksua lyönyt Sami Mikkolanaho (4/8) ,varmoja otteita etukentällä esittänyt ja kertaalleen kotiutuksessaan onnistunut Aki Orava (2/4) sekä hyvin vaihtolyönneissään onnistunut Rami Mäkinen (7/10).

Imatra aloitti ottelun ensimmäisen vuoroparin vahvasti ja siirtyi 3-0 johtoon Lauri Rönkön ja Tommi Päivisen lyönneillä ja Ankkureiden etukentän lahjoittamalla harhaheittojuoksulla. Ankkurit pystyi kuitenkin kuromaan isäntien kolmen juoksun etumatkan kiinni kaksi juoksua lyöneen Sami Mikkolanahon ja kertaalleen kotiuttaneen Aki Oravan toimesta.

Toisen jakson sisältä aloittanut Ankkurit siirtyi ensimmäisen aloittavallaan 1-0 johtoon harhaheitolla. Tasoittavallaan Imatra kuitenkin teki jaksovoittoon riittäneet juoksut Mikka Matikan yllättäessä ensin kumurallaan Ankkureiden kakkoskopparin Riku Niemen kunnarin ja yhden juoksun arvoisesti ja Mikko Kososen tarjottua Matikalle pian sen jälkeen tuplat. Kun enempää juoksuja ottelussa ei enää nähty pääsi Imatra tuulettamaan kahta arvokasta sarjapistettä.

– Ensimmäisen jakson tasoittavalla meillä oli mahdollisuus napata jaksovoitto, mutta ratkaiseva juoksu jäi tekemättä, harmitteli Ankkureiden pelinjohtaja Matti Iivarinen.

Ankkureilla on alemmassa loppusarjassa jäljellä enää kolme ottelua. Seuraavaksi vastaan asettuu Kitrolla ensi perjantaina 11.8. kello 18 alkavassa ottelussa Oulun Lippo. Alemman loppusarjan viimeiset ottelunsa Ankkurit pelaa sunnuntaina 13.8. vieraissa Kankaanpään Mailaa ja torstaina 17.8. kello 17.30 alkaen kotonaan Kitrolla Hyvinkään Tahkoa vastaan.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa