3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

LaVen naiset varmistivat superpesispaikkansa

Naisten superpesiksen alemmassa loppusarjassa pelaava Lappajärven Veikot pelaa varmuudella superpesiksessä myös tulevana kesänä. Asia varmistui LaVe:n pesäpallojaoston puheenjohtajan mukaan sunnuntaina.

– Superpesiskarsintoja ei tällä kaudella järjestetä, sillä ykköspesiksessä sijoilla kaksi ja kolme olevat Porin Pesäkarhujen ja Rauman Feran kakkosjoukkueet eivät voi sääntöjen mukaan osallistua superpesiskarsintoihin, eikä sijoilla neljä ja viisi olevat Jalasjärvi ja Hämeenlinna voi enää ykköspesiksen jäljellä olevissa otteluissaan nousta superpesiskarsintoihin oikeuttaville toiselle ja kolmannelle sijalle, kiteyttää Kärnä.

MAINOS

Reijo Kärnän mukaan superpesispaikan varmistaminen jo ennen kauden viimeisiä otteluita antaa hyvät lähtökohdat tulevalle kaudelle.

– Kun superpesispaikka on jo tässä vaiheessa varma voimme alkaa rakentamaan tulevan kauden joukkuetta ajoissa. Kun vielä uuden huoltorakennuksen myötä kenttäolosuhteet Veikkolassa tulevat merkittävästi paranemaan on tunnelmat tämän kauden heikosta kilpailullisesta menestyksestä huolimatta seurassa hyvät. Tästä on hyvä jatkaa työtä Lappajärven pitämiseksi superpesiskartalla, myhäili Kärnä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät