2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Veto nollasi Kouvolan

Miesten superpesis: Vimpelin Veto – Kouvolan Pallonlyöjät 2-0 (4-0,3-0)

Kouvolalta otettu täysi pistepotti nosti Vimpelin Vedon tasapisteisiin sarjakärjessä olevan Joensuun Mailan kanssa ennen ensi torstaina pelattavaa runkosarjan ylemmän loppusarjan päätöskierrosta.

MAINOS

Joensuun edellisessä ottelussaan selvin numeroin kotonaan kaatanut Kouvola pelasi vaisusti eikä pystynyt kummallakaan jaksolla haastamaan Vetoa voitosta. Kouvola hävisi ottelun kolmostilanteet 16-7 ja kärkilyönnit peräti 42-26 ja pääsi yrittämään kotiutusta vain viisi kertaa Vedon kuuttatoista vastaan.

Vedon tähdistöön ottelussa nousivat neljä juoksua kuudesta yrityksestään lyönyt Janne Mäkelä (7/11) sekä kahdesti kotiuttanut Perttu Ruuska (6/9). Heidän lisäkseen Vedon ykköskärjestä kunnostautui Mikko Kanala (5/7) kahdella tuodulla juoksullaan.

Kouvolan parhaimmistoon nousivat hyvin ykköskärkenä kentällemenoissaan onnistunut Tommi Mäentausta (4/6) sekä ulkona kakkosvahdin tontillaan Vedon läpilyöntiyritykset torjunut Matti Latvala (3/7).
Ottelun ensimmäisen jakson voiton Vedolle varmistivat kaksi juoksua lyönyt Janne Mäkelä sekä kertaalleen kotiutuksessaan onnistuneet Perttu Ruuska ja Matias Rinta-aho.

Janne Mäkelä nousi myös toisen jakson hahmoksi kahdella kotiutuksellaan.

– Jämäkkä suoritus Jätettiin hyvällä ulkopelillä Kouvola vähille tilanteille. Tehtiin syksyllä tarvittavia kovannäköisiä suorituksia tarvittava määrä. Pystytään kuitenkin vielä parantamaan jatkossa, tiivisti Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Veto pelaa ylemmän loppusarjan viimeisen pelinsä ensi torstaina vieraissa Sotkamon Jymyä vastaan. Mikäli Veto voittaa ottelun ja Joensuu häviää samaan aikaan vieraissa Seinäjoen Jymy-Jusseille voittaa Veto runkosarjan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät