25.6 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Pienpelikentällä liikutaan koulussa ja vapaa-ajalla

Soinin Yhtenäiskoululle on valmistunut kesän mittaan pienpelikenttä. Vanhempainyhdistyksen hankkeena tehty kenttä on saanut todella positiivisen vastaanoton. Kentällä liikutaan lähes joka ilta ja koulun alkamisen jälkeen kenttä on ollut ahkerassa käytössä.

Pienpelikenttähanke on saanut hankeavustuksen Kuudestaan ry:ltä. Avustus on 60 prosenttia hankkeen kustannusarviosta. Yritysten lahjoitukset, varainhankinta ja talkoot ovat osa rahoitusta. Hankkeen kokonaiskustannusarvio on 53094,04 euroa.

MAINOS

– Vanhempainyhdistys on osaltaan edistämässä lasten vapaaehtoista liikkumista, sosiaalista toimintaa ja yhteisöllisyyttä. Kentän pohjatyöt ja rakentaminen on tehty nopeasti talkootyönä, joista olemme kiitollisia ahkerille talkoolaisille, kertoo vanhempainyhdistyksen sihteeri Minna Myllymäki.

Kenttä on rakennettu koulu- ja vapaa-ajan käyttöön. Kentällä voi harrastaa rullakiekkoa, salibandya, koripalloa tai vaikkapa sulkapalloa.

Kenttää voi muokata eri käyttöön siirrettävillä verkoilla. Kentän pinta on Bergo Multisportin alusta, joka on pitävä, joustava eikä aiheuta asfaltti-ihottumaa. Pienpelikentän koko on 19,80 x 21,30 metriä.

Viime viikolla kentän reunoille laskettiin asfalttia siistimään reuna-alueita. Ahkerana pienpelikentän talkoolaisena Teppo Liikala kertoo, että koripallotelineet ovat vielä tulossa päätyihin ja verkko asennetaan pysäköintialueen ja kentän väliin.

– Pyritään pitämään kenttä siistinä ja muistetaan pyyhkiä kengät, jos palloa joudutaan hakemaan kentän reunoilta ennen nurmen kasvamista.

Hanketta ovat olleet tukemassa Alajärven Osuuspankki, Sale Soini, Oy Kohiwood Ltd, Kuljetusliike Osala Oy, Sisu-Rakennus Oy, TP Jousmäki Oy, Kuortaneen Säästöpankki, Alajärven Oma Sp, EJ-Tarhat, KM Rahti Oy, Kaivu&Kuljetus R. Peura Oy ja JS Pinta.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät