1.4 C
Alajärvi
maanantai 26.2.2024
MAINOS

Asustekauppa Samurai Shopista laadukkaat tuotteet

Samurai Shop -asustekauppa tulee viiden vuoden ikään. Soinilainen Pauliina Peura ryhtyi yrittäjäksi tekemällä pipon Samu-pojalleen. Kaverit halusivat myös pipon ja siitä yrityksen tarina alkoi.

Nyt Samurai Shop myy asusteita keskustassa Puusepäntiellä sekä kotoa että verkkokaupan kautta.

MAINOS

– Ensin tein peruspipoja ja muutama vuosi sitten hitiksi nousi rusettipipot. Pipojen ohella huivit, asusteet ja naisten mekot ja hameet työllistävät. Saman sarjan tuotteita yhdistellään lapsille ja aikuisille, kertoo Pauliina.

– Nykyään ollaan aiempaa tarkempia myös lasten pukeutumisen suhteen. Halutaan laadukasta tuotetta, jonka alkuperä tiedetään. Kankaat, joista asusteet teen, tulevat Euroopasta. Kotimaisen käsityön arvostus on mielestäni noussut jatkuvasti. Laadukkaat tuotteet antavat positiivista signaalia asiakaskunnalle, Peura kertoo.

Samurai Shopin markkina-alueena on koko Suomi.

– Verkkokauppa antaa mahdollisuuden laajaan toiminta-alueeseen. Ei ole väliä, missä päin liike sijaitsee. Kevyet tuotteet kulkevat postin kautta kirjeenä. Verkkokaupan lisäksi markkinointi hoituu messujen ja sosiaalisen median kautta.

– Etelä-Pohjanmaa ja Helsingin seutu kuuluvat laajimpaan markkina-alueeseen. Seinäjoella ja Alajärvellä olen kokeillut myös pop up -myymälää. Viimeksi alkukesästä olin muutaman päivän Paavolantorilla esittelemässä tuotteita, kertoo viime syksynä Nuori yrittäjä -palkinnon Soinin Yrittäjien 40-vuotisjuhlassa pokannut Pauliina Peura.

Synttäreitä juhlitaan lauantaina

Samurai Shopin 5-vuotissynttäreitä juhlitaan huomenna lauantaina. Luvassa on monipuolista toimintaa Puusepäntiellä.

– Luvassa on lapsille pomppulinna ja photo booth -kuvausta, missä prinsessa- ja merirosvorekvisiitan avulla voi otattaa itsestä kuvan muistoksi päivästä. Leikkien -oppimiskonsultti Elina Matila esittelee ja järjestää opettavaisia peli- ja leikkipisteitä kaikenikäisille.

– Tuotteista on luvassa tarjouksia ja täytekakkukahvitkin on tarjolla kello 10-14 välillä. Kävijöiden kesken arvotaan lahjakortteja ja facebook -sivuilla on myös kisakampanja. Lämpimästi tervetuloa, toivottaa Pauliina.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät