Veto päätti runkosarjan tappioon

Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten superpesis: Sotkamon Jymy – Vimpelin Veto 2-0 ( 4-1,7-2 )

Vimpelin Vedon runkosarja päättyi Sotkamossa tappioon nousukuntoisen Jymyn viedessä molemmat jaksot selkeästi nimiinsä. Tappionsa myötä Veto sijoittuu runkosarjan kakkoseksi ja aloittaa puolivälierät kotisaarellaan ensi sunnuntaina alkaen klo 16 Kiteen Palloa vastaan.

MAINOS

Sotkamossa Vedon voitonmahdollisuudet kaatuivat epäonnistuneisiin kotiutuslyönteihin Jymyn lyödessä ottelun kolmestatoista kotiutusyrityksestään yhdeksän juoksua Vedon jäädessä yhdestätoista kotiutusyrityksestään kolmeen juoksuun.

Isäntien voiton takuumieheksi nousi viisi juoksua lyönyt ja samalla vuoden 2017 lyöjäkuninkuuden varmistanut Roope Korhonen. Runkosarjassa kolme kunnaria ja 126 tavallista juoksua iskenyt Korhonen varmisti lyöjäkuninkaan tittelinsä vain yhden juoksun erolla Jymy-Jussien Jukka-Pekka Vainionpäähän.

Roope Korhosen lisäksi Jymyn avainpelaajistoon nousivat hyvin vaihtolyönneissään onnistunut ja kahdesti kentän kiertänyt Antti Hartikainen (6/8) sekä numero kaksi hihassaan ykköstilanteet kovalla prosentilla purkanut ja kolme juoksua tuonut Niko Korhonen (5/6).

Vedon parhaimmistoon nousivat puolestaan jokeripaidassaan erehtymättömästi ykköstilanteet purkanut ja kertaalleen kentän kiertänyt Sami Haapakoski sekä hyvin ykköskärkenä kentällemenoissaan onnistunut ja kertaalleen kentän kiertänyt Teemu Isoketo.

Ottelun ensimmäisen jakson ratkaisijaksi nousi Roope Korhonen kolmella kotiutuksellaan. Vedon ainokaisen löi neljännen alussa Janne Mäkelä.

Jymy otti komennon itselleen myös toisella jaksolla Vedon ulkokentän avustaessa kahdella harhaheittojuoksulla. Vedon jakson juoksuista vastasivat Janne Mäkelä ja Mikko Kanala.

– Ei päästy painostamaan kunnolla missään vaiheessa. Jymy teki juoksunsa hyvillä lyönneillä ja oli meitä tänään selvästi parempi, kiteytti Vedon kakkospelinjohtaja Jussi Haapakoski.

MAINOS
Edellinen artikkeliAsustekauppa Samurai Shopista laadukkaat tuotteet
Seuraava artikkeliAnkkurit varmisti superpesispaikkansa