3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Kangaskulmassa on nyt pala Paapoa!

Kuuden vuoden ajan asiakkaita Alajärvellä palvelleen Kangaskulma MY-H:n suojista löytyy nyt pala toista tunnettua alajärveläistä yritystä, Paapoa!

– Meiltä Kangaskulmasta löytyy nyt pala Paapoa, iloitsee kauppias Maija Yli-Hemminki. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että osa Paapon valikoimista on suoraan löydettävissä Kangaskulmasta ja niitä tuotteita joita ei suoraan löydy, tilataan asiakkaan toiveiden mukaan.

MAINOS

Idea Paapon tuotteiden tuomisesta Kangaskulman valikoimiin lähti siitä, että Maijan mielestä Paapon kivijalkamyymälän suljettua ovensa Alajärveltä on puuttunut monia tuotteita, joita Kangaskulman asiakkaat tarvitsevat.

Paapon Anne Nenonen pitää työhuonettaan Kangaskulman seinän takana Paavolantorilla ja Anne on tilaillut nettiä käyttämättömille asiakkailleen tuotteita työhuoneeltaan haettavaksi, mutta hän ei ole aina paikalla ja asiakkaat joutuvat käydä oven takana turhaan.

– Paapon verkkokauppa on ulkoistettu niin, että verkkokaupan valikoimissa oleva tavara ei ole Alajärvellä, Anne selittää. – Yhteistyö Kangaskulman kanssa onkin hyvä ratkaisu tähän asiaan. Vastaava sopimus voitaisiin tehdä kangaskauppojen kanssa muuallakin Suomessa.

Anne Nenosen tärkein oma työtehtävä Paapossa on tällä hetkellä uusien ideoiden kehittely ja niiden jakaminen käsityöharrastajien toteutettavaksi. Tällä hetkellä trendituote on prinsessan tyllimekko ja jatkossakin Kangaskulman valikoimista tulee löytymään mm. näiden hittituotteiden materiaaleja.

Juhlaa perjantaina ja lauantaina

Kangaskulma MY-H:n kuusivuotissynttäreitä juhlitaan tulevana perjantaina ja lauantaina. Maijan lisäksi myös Paapon Anne on paikalla molempina päivinä.

Perjantaina Kangaskulma MY-H tarjoaa kakkukahvit yhteistyössä kahvila Pandoran kanssa samalla ja vietetään ompelukonepäivää.

Kangaskulma MY-H on juuri saanut vahvistuksen sille, että liike on virallinen Juki -kotiompelukoneiden jälleenmyyjä.

Päivässä on kahvittelun lisäksi tarjolla ompelukoneiden huoltoa ja esittelyä.

Lauantaina juhlistetaan myös Paapo -yhteistyötä ja paikalle saadaan Maijan ja Annen lisäksi sisustuskutsuja järjestävä Sisustusorvokki ihastuttavine tuotteineen ja ideoineen. Facebookista liikkeen löytää Orvokki -nimellä.


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät