0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Syyskuu alkaa – nyt lumoudutaan liikunnasta!

Huomenna se starttaa, syyskuun ensimmäisenä päivänä käynnistyy Torstai-lehden ja yhteistyökumppaneiden yhteinen syksyn liikuntakampanja, Lumoudu liikunnasta!

Tämän päivän lehden välissä sait liikuntakorttisi, joka haastaa ihan jokaisen mukaansa liikkumaan ja löytämään liikunnan ilon. Uskalla innostua ja unelmoida! Jo puolen tunnin liikkumisesta saat suorituksesta kertovan ruksin kalenteriisi!

MAINOS

Kampanja-aika on 1.9.-31.10. ja kampanjan liikuntakortin saa Torstai-lehden välissä tänään. Lisää liikuntakortteja saat yhteistyökumppani -yrityksiltämme ja Torstai-lehden toimistosta.

Kaikkien kalenterin palauttaneiden ja liikunnan ilon löytäneiden kesken arvotaan päävoittona Torstai-lehden iloisenpunainen JOPO -polkupyörä.

Muina palkintoina luvassa on yhteistyökumppaneiltamme. KipinäKodalta arvotaan lahjakortti lumikenkävuokriin, viisi paria lumikenkiä viideksi päiväksi.

Alajärven Liikuntapalvelut arpoo eräretkeilyyn liittyvän tuotteen ja FitFactory viisi kappaletta lahjakortteja valmennuspalveluihin. Fitnespalvelu Karoliina arpoo yhden 45 minuutin hieronnan ja kaksi viiden kerran jumppalippua!

Kesportilta arvotaan satasen lahjakortti liikkeeseen Kesport Alajärvi! Alajärven ABC:lta arvotaan kymmenen kappaletta kahden hengen buffetlounasta.

Hotelli Kivitipulta arvotaan hotelliyö kahdelle hengelle, Minnan Fysio ja Hyvinvointi Oy:ltä arvotaan polkupyöräergometritesti ja liikuntaohjeet sekä lihaskuntotesti + henkilökohtainen ohjaus.

Luvassa onkin syksyyn paitsi hyvää oloa ja liikunnan iloa, myös mahdollisuus voittaa mahtavia palkintoja! Viikon päästä se starttaa taas!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät