0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Tunnelukkojen poistaminen saa energiat virtaamaan

Kehon kuuntelu, tunnelukkojen poistaminen ja siten energioiden vapauttaminen ovat yrittäjä Susanna Höijerin mukaan tie ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

03Susanna löysi enkelien jättämiä viestejä Hietojan hiekasta.Hyvinvointipalveluita tarjoava yritys Susanna Ailéa aloitti toimintansa Vimpelissä Patruunantiellä vanhan Osuuskaupan yläkerrassa keväällä.

MAINOS

Kokkolasta Järviseudulle muuttanut Susanna on koulutukseltaan hieroja, mutta tehnyt jo lähes 20 vuotta ihmisen kokonaisvaltaisia hoitoja.

– Tunnekeho voi pitää sisällään monenkirjavaa juttua, kuka mitäkin sitten kantaa. Kehon energiatila voi olla jostain kohtaa jumissa, mikä tarkoittaa sitä, että ihminen ei ole ehkä uskaltanut kohdata tunteita ja asioita ja päästää niistä irti, Höijer selittää.

Hän toteaa, että ihmisen sisäinen tunne kyllä kertoo, jos kuormitusta on ja jotain pitäisi tehdä.

– Ellei tunnetta kuuntele, fyysinen keho tulee apuun ja ottaa kannettavakseen tunteiden kivut. Kun kipeät tunteet kuormittuvat kehoon, oireilu ja sairaudet alkavat vaivata. Autan hoidoillani ihmistä tiedostamaan tunnekehonsa ja fyysisen kehonsa ja sitä kautta löytämään kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Hetkeksi hiljaisuuteen

Susanna neuvoo asiakasta olemaan avoin muutoksille, joista keho ja mieli hänelle viestivät. Muutoksia voi tehdä pienin tai isoin askelin. Esimerkiksi ruokavaliolla on suuri merkitys hyvinvoinnille: keho toimii sillä, mitä suuhunsa laittaa – ja siitä seuraa joko hyvän tai pahan olon tunne.

– Sairaudet ja oireet, jotka ovat saaneet alkunsa tunnekehon epätasapainosta vain kasvavat, jos niitä ruokkii ravinnolla, joka värähtelee keholle negatiivisesti. Keho yrittää kaikin tavoin viestiä ihmiselle muutoksen tarpeesta. Kannattaa kuunnella, kun keho kertoo, mikä sille ei sovi ja mikä olisi hyväksi tasapainon löytämiseksi ja pysymiseksi, Susanna sanoo.

Välillä ihmisen olisi hyvä vetäytyä hiljaisuuteen, esimerkiksi luontoon, kuuntelemaan itseään.

– Kun malttaa hetkeksi pysähtyä, mieleen tulee ajatuksia, vastauksia siihen, mitä ihminen kaipaa.
Susanna toteaa, että moni unohtaa itsensä arvostamisen, kunnioittamisen ja rakastamisen. Jotta ihminen voisi hyvin, pitäisi ensin löytää rakkaus omalle kohdalleen.

– Silloin sielu, mieli ja keho ovat tasapainossa, eikä sairauksia synny. Rakkaus parantaa.

Näkijä jo lapsena

Susanna Höijerin ammatti on parantaja ja näkijä. Jo lapsuudessa hän näki asioita, mitä harva näkee. Hoidoissa hän asettaa kätensä ihmisen keholle, jolloin ihmisen energiakenttä avautuu hänen nähtäväkseen.
– Katson ihmistä kokonaisuutena, hengen anatomian ja fyysisen anatomian kautta sekä tunnekehon ja energiatilan kautta. Annan kehotilan tulkinnan sen mukaan, mitä minulle näytetään.

Joskus Susanna näkee sellaista, minkä kertominen nostaa ihmisen mieleen jonkin unohtuneen, ikävän asian. Hyvinvointiin vaikuttavat hänen mukaansa myös ennen syntymää tapahtuneet asiat.

– Esimerkiksi napanuora kurkun ympärillä syntymähetkellä voi aiheuttaa sen, ettei pysty pitämään korkeakauluksista paitaa. Tai jos kohtuaikana sikiö joutuu kantamaan äidin murheita, se voi aiheuttaa ongelmia läpi elämän.

Susanna tarjoaa apua näihin ja monenlaisiin muihin asioihin: parannushoitoja henkileikkauksilla, kaukohoitoja, energiatilan tulkintoja sähköpostilla sekä kodin energiakentän puhdistuksia eli valosiivouksia. Hän järjestää myös erilaisia henkiseen hyvinvointiin liittyviä kursseja ja tilaisuuksia, kuten mm. voimaeläinkursseja, chakra-kursseja jne.

– Olen saanut lahjaksi työvälineeni; selvänäkemisen ja parantamisen. Enkeleitä olen nähnyt lapsuudestani saakka ja yhteys henkimaailmaan on kulkenut mukana matkan varrella. Hierojakoulutuksen aikana minulle alkoivat avautua nähtäväksi ihmisten energiatilat, ja näin tämän johdatukseksi. Tehtäväni on olla auttaja parantamisen tiellä – avata ja hoitaa negatiivsia sidoksia pois energiakentästä. Ihmisen on itse uskallettava kohdata itsensä ja puhdistaa niin mieli kuin kehokin tunnesidoksista ja vapauttaa itsensä, Susanna sanoo.


Anne Savela

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät