3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Finaalipelit odottavat Vimpelin Vetoa!

Miesten superpesiksen 4. välierä: Kouvolan Pallonlyöjät – Vimpelin Veto
(5-1,1-5,1-1,3-4)

Vimpelin Veto finaaleihin otteluvoitoin 3-1

MAINOS

Vimpelin Vedon kahdeksas peräkkäinen finaalipaikka varmistui kolmen tunnin ja kahdeksantoista minuutin väännön jälkeen kolmannella kotiutuskisakierroksella Janne Mäkelän kumuroidessa ottelun voittojuoksun Teemu Isokedon juostessa.

Vedon kirkkaimmaksi tähdeksi nousi kuitenkin kunnarin ja yhden tavallisen lyönyt ja kaksi tuonut Henri Puputti (8/13), jonka ilmiömäiset palautukset kotiutuskisan ratkaisuhetkillä pohjustivat Vedon voiton.

Puputin ja Mäkelän ohella Vedon avainpelaajistoon nousivat supervuoroparissa Vedon tasoitusjuoksun lyönyt Perttu Ruuska sekä ottelun ratkaisuhetkillä Kouvolan tykkilyöjät lukkaroinnillaan hyydyttänyt Janne Heimonen.

Heidän lisäkseen Vedosta muiden yläpuolelle nousi sataprosenttisella teholla ykkös-ja kakkostilanteet purkanut ja ulkona polttolinjassa upeisiin kiinniottosuorituksiin venynyt Mikko Kanala (7/7).

20-14 kolmostilanteet voittaneista Kouvolan Pallonlyöjistä erottuivat edukseen neljä juoksua lyönyt jokeri Juha Korhonen (7/13) sekä kolme juoksua mieheen tuonut joukkueen kärkikaksikko Tommi Mäentausta (7/8) – Anssi Lammila (7/7).

Heidän lisäkseen isännistä erottui edukseen kertaalleen kotiuttanut ja hyvin vaihtolyönneissään onnistunut Matti Latvala (5/8).

– Eka jakso meni meiltä ohi, mutta heräsimme taistelemaan voitosta toisella jaksolla. Supervuorossa Perttu Ruuska ja kotiutuskisassa Henri Puputti ja Janne Mäkelä varmistivat voittavilla suorituksillaan finaalipaikkamme. Olen todella iloinen finaalipaikasta, kiteytti Vedon pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Vedon parhaana palkitun Henri Puputin mukaan Vedon pitää pystyä tulevassa finaalisarjassa parantamaan peliään.

– Vastassa on astetta kovempi porukka kuin nyt.

Ottelun ensimmäinen jakso oli täydellistä Kouvolan hallintaa sen onnistuessa kaksi juoksua lyöneen Juha Korhosen johdolla jakson seitsemästä kotiutusyrityksestään viidesti nihkeästi aloittaneen Vedon jäädessä viidestä yrityksestään yhteen Olli Heikkalan lyömään juoksuun.

Toinen jakso oli selkeästi Vedon kolmosjatkeelta kunnarin ja yhden tavallisen arvoisesti puhkaisseen Henri Puputin varmistaessa lopullisesti Vedolle jaksovoiton.

Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn välisen finaalisarjan ensimmäinen ottelu pelataan Saarikentällä ensi sunnuntaina klo 16 alkaen.

Ottelusarjan toinen peli pelataan Sotkamossa lauantaina 16.9. Ensimmäistä kertaa ottelusarja on katkolla sunnuntaina 17.9 Vimpelin Saarikentällä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät