Big Beauty siirtyi hiusväreissä kokonaan tuoksuttomiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Vanha mielikuva parturikampaamoista, joissa tuoksuu enemmän ja vähemmän keinotekoisille tököteille, alkaa olla tänä päivänä jo historiaa. Tuotteiden tuoksut ovat miedontuneet paljon takavuosista ja nykyisin tarjolla on myös kokonaan tuoksuttomia vaihtoehtoja.

Alajärvellä Big Beautyn Minna Luiro huomasi kesällä, että vaikka hänellä kampaamossa käytössä olleet hiusvärit eivät mitään voimakastuoksuisia olleetkaan, hän itse alkoi herkistyä niille voimakkaasti.

MAINOS

– Aloin miettiä että jos minä, joka käsittelen aineita päivittäin, herkistyn niille, niin samalla tavalla herkistyvät varmasti pikkuhiljaa myös asiakkaani. Kaikkien yhteinen etu on siirtyä käyttämään tuoksuttomia värisarjoja, Minna kertoo.

Kun Minna tarttui tuumasta toimeen, hän löysi kotimaisen, Ylöjärvellä valmistettavan SIM Sensitive -värisarjan. Tarjolla olevat värikartat ovat todella monipuoliset, joten vaikka tuoksuista luovuttiin, ei väriskaala vähentynyt, vaan milteipä päinvastoin.

– Olen ollut nyt muutaman viikon käytön jälkeen todella tyytyväinen näihin tuotteisiin, Minna iloitsee.

Permanenttiaineet Big Beautyssa ovat olleet alusta saakka hajusteettomia ja loka-marraskuussa liikkeen myyntituotteet uudistuvat niin, että tarjolle tulee tuoksuton sarja samalta tehtaalta, mistä hiusväritkin nyt tulevat.

– Vaikka tuoksut meillä on nyt tavoitteena saada minimiin, niin jos olet oikein voimakkaasti herkistynyt tuoksuille, kannattaa siitä mainita aikaa varatessa. Näissä tapauksissa kannattaa varata aamun ensimmäinen aika, sillä teenhän myös mm. geelilakkauksia ja niistä ilmaan voi jäädä hetkellisesti voimakas tuoksu, Minna muistuttaa.

Tuoksuttoman sarjan lisäksi Big Beautyssa voi hiusvärikseen valita myös kasvivärit. Niitä on ollut tarjolla jo 1,5 vuoden ajan ja ne ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi allergisille, mutta myös kaikille muille.

– Kasviväreillä ei saada aikaa suuria sävymuutoksia, mutta niillä saadaan loihdittua pitkäkestoista lämpöä, kiiltoa ja syvyyttä hiusten väriin. Kasvivärit sävyttävät hyvin myös harmaan, vaikka eivät sitä täysin peitäkään. Lopputulos on usein kaunis raidoitus, Minna kertoo.

Kasvivärejä käytettäessä, myös punaisissa ja oransseissa, lopputulos on hyvin luonnollinen, koska lähtökohta on aina hiuksen oma väri.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKimmo Peltolalta kokonaisvaltaista hyvinvointia nyt myös Alajärvellä
Seuraava artikkeliLappajärvellä palkittiin ahkerasti lukevia lapsia!