HOISKO Habitaren Kimppakämpässä

Mainos[adrotate banner="3"]

Suomen suurin huonekalu-, sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään 13.-17.9. Helsingissä.

Messuilla nähdään mm. muotoilija Tapio Anttilan ja arkkitehti Jani Lahden yhdessä suunnittelema innovatiivinen ja skandinaavisen tyylikäs #kimppakämppä, joka pystytetään alajärveläisen HOISKO:n CLT-massiivipuusta.

MAINOS

Talon ilmeestä sekä sisustuksesta vastaa Tapio Anttila Collection, jonka mallistoon kuuluu kestäviä, kekseliäitä ja funktionaalisia kodinkalusteita. Kaikki malliston huonekalut, tekstiilit ja valaisimet ovat Tapio Anttilan käsialaa.

Arkkitehtuurista sekä rakentamisesta vastaa Plusliving. Se on luotettava suomalainen toimija, joka tarjoaa helpon tavan rakennuttaa ekologinen huomisen koti tai loma-asunto. Moderneissa pientaloissa kiinnitetään erityistä huomiota laatuun, turvallisuuteen ja terveellisyyteen.

Virtaviivainen ja moderni #kimppakämppä pystytetään alajärveläisen HOISKO:n CLT-massiivipuusta, jossa yhdistyy aito luonnonmateriaali sekä moderni teknologia. CLT on tulevaisuuden rakennusmateriaali, joka avaa pientalorakentamiseen uudenlaisia arkkitehtonisia mahdollisuuksia ja on samalla ekologinen, hengittävä ja visuaalisesti kiinnostava materiaali.

CLT:n on ristiinlaminoitua massiivipuuta. Innovatiivinen rakennusmateriaali sopii paitsi pientalojen, myös suurempien rakennusten kuten koulujen, urheiluhallien ja kerrostalojen rakentamiseen. HOISKO CLT:n raaka-aineet ovat peräisin sertifioiduista, suomalaisista metsistä.

Tulevaisuuden koti

Joustavuus, aitous, kestävyys ja kodikkuus ovat ne ainesosat, joista tulevaisuuden kodit rakennetaan. Niin uskovat Tapio Anttila ja Jani Lahti, jotka yhdistivät luovat voimansa ja suunnittelivat kyseisen kohteen Habitare-messuille.

– Tarvitsemme tulevaisuudessa entistä joustavampia koteja. Asumme yhä tiiviimmin. Siksi tilat pitää suunnitella tehokkaiksi, mutta niin että ne joustavat elämän eri vaiheisiin ja arjen tilanteisiin, selittää Lahti.

– Sisustusratkaisuilla saadaan lisää muunneltavuutta asumiseen. Kalusteisiin voidaan piilottaa useita ominaisuuksia. Sohva muuntuu vierasvuoteeksi, pöytä pitenee, kun vieraat tulevat illalliselle ja hylly kasvaa säilytystarpeen mukaan, sanoo Anttila.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliLisäesityksiä Tohnin Touhuteatterin suositusta Lekaa ja Leivoksia
Seuraava artikkeliMinna kartutti ammattitaitoaan ja palasi Kivitippuun