24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Antti Pukkinen siirtyy Ankkurien vahvuuteen

Antti Pukkinen siirtyy Ankkurien vahvuuteen 1-vuotisella sopimuksella.

Kuluneella kaudella Koskenkorvaa edustanut Pukkinen kirjautti tilastoihin lukemat L11, T23 ja KL133. Hänen roolinsa on vaihtaja ja myös juoksuvoimaa löytyy. Pompun taitajana Pukkinen tuo Ankkureihin tarpeellista vaihtolyöntivoimaa. Ulkopelipaikka on takakentällä tai polttolinjassa.  

MAINOS

Ylihärmässä syntynyt Antti Pukkinen on Seinäjoen Maila-Jussien kasvatti ja hänellä on takanaan jo mittava Superpesis-ura, sillä pelattuja otteluita on vyöllä yli 250 kappaletta.

Koskenkorvan Urheilijoista siirtyvä Pukkinen on edustanut pääsarjassa myös Jyväskylän Kiriä ja Seinäjoen JymyJusseja. Ankkurit ei ole kuitenkaan täysin vieras seura Pukkiselle, sillä kaudella 2004 hän pelasi sinikeltaisissa väreissä A-poikien SM-sarjaa.

– Pesisuran jatkumiselle oli oikeastaan elinehto se, että jotain uutta virtaa ja virikettä pitää saada. Ankkurien tarjous oli mielenkiintoinen ja Seinäjoella asuvana kulkeminenkin onnistuu hyvin. Kauemmaksi ei ollut hinkua lähteäkään.

– Sisällä rooli tulee olemaan varmasti vaihtaja. Kuluneella kaudella pelasin sekä jokerina että myös – ulkokentällä. Ajattelin treenikauden alussa räpylän pyytää. Ulkopelipaikka kiinnostaa ehdottomasti.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät