-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Arpaisilla patikoitiin hyvissä tunnelmissa

Arpaisten harjuilla patikoitiin suurehkon osallistujamäärin voimin. Osallistujia oli tänä vuonna 230. Ihan ennätykseen ei päästy, kun viime vuonna oli 242 osallistujaa.

Alkuviikon kovat sateet varmasti karsi jonkin verran osallistujia. – Tapahtumapäivänä lauantaina satoi jonkin verran tihkusadetta, mutta ei onneksi koko ajan, kertoi järjestelyissä yhdessä Parviaisen kyläyhdistyksen ja Saurunseudun maa-ja kotitalousseuran kanssa toiminut liikuntasihteeri Janne Kujala.

MAINOS

Reitti oli paikoin kovinkin märkä viime päivien sateiden takia. Osallistujat olivat kuitenkin hyvällä mielellä mukana ja moni retkeilijä kertoi kelin olevan aivan sopiva patikointiin.

Osallistujat jakautuivat reitille melko tasaisesti, sillä pisimmän Arpaisen reitin patikoi 79 retkeilijää. Löytömäen 19 kilometrin matkan retkeili 77 osallistujaa ja Läskilammin 14 kilometrin matkan taivalsi 74 osallistujaa.

– Soinilaisia osallistujia oli 33 ja ulkopaikkakuntalaisia 197. Osallistujia tuli lähipitäjistä, mutta myös laajasti eri puolelta Suomea. Tästä voidaan päätellä, että Arpaisten patikka on loistava matkailua kehittävä tapahtuma.

Tapahtuma sai hyvää palautetta mikä on loistava juttu, kertoi Kujala tapahtuman jälkeisissä tunnelmissa.

Rami Puro

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät