-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Eläinpihapäivä sai väen liikkeelle Soinissa

Muistamiset saivat Eveliina Järvelä ja Linda Yli-Ketelä.

Perinteikästä Soinin Eläinystävät ry:n järjestämää Eläinpihapäivää vietettiin sunnuntaina jo neljättä kertaa!

Edellisistä vuosista poiketen tänä vuonna päivää vietettiin hiukan koleammassa säässä, mutta siitä huolimatta tapahtuma keräsi paikalle n. 250 kävijää.

MAINOS
Kepparikisaan osallistui yli 40 ratsukkoa!

Tapahtuman avasi Soinin eläinystävät ry:n puheenjohtaja Leila Määttänen, toivottaen kaikki tervetulleiksi. Tämän jälkeen vuorossa oli ratsastusnäytös, jossa yleisölle esiintyi soinilainen aktiivisesti kouluratsastuksessa kilpaileva ratsukko Eveliina Järvelä Make -ponillaan.

Tapahtuman yhtenä suosikkina oli kepparikisa, jossa tänä vuonna kisattiin kahdessa eri luokassa: alle 5 -vuotiat ja yli 5 -vuotiaat, yhteensä kepparikisaan osallistui yli 40 ratsukkoa. Jokainen osallistuja palkittiin diplomilla ja karkkirasialla.

Ratsastusnäytöksessä esiintyi soinilainen aktiivisesti kouluratsastuksessa kilpaileva ratsukko Eveliina Järvelä Make -ponillaan.

Talutusratsastukseen ja kärryajeluun riitti innokkaita tänäkin vuonna jonoksi asti ja hevosia oli tarjolla kaikenkokoisille ja ikäisille ratsastajille. Hevosten ja Ponien lisäksi kävijöiden ihasteltavissa oli vasikoita, tipuja, pupuja, minipossuja, lampaita, marsuja, koiria, kissoja, kanoja ja kukkoja.

Hevosten ja Ponien lisäksi kävijöiden ihasteltavissa oli vasikoita, tipuja, pupuja, minipossuja, lampaita, marsuja, koiria, kissoja, kanoja ja kukkoja.

Tänä vuonna Soinin Eläinystävät ry halusivat muistaa muutamia eläinten parissa ansioituneita soinilaisia. Muistamiset saivat Eveliina Järvelä ahkerasta ja tavoitteellisesta työstä ratsastuksen saralla ja Linda Yli-Ketelä, alansa ammattilainen, joka työllistää itsensä ratsuttamalla ja kilpailuttamalla hevosia sekä poneja.

Lisäksi Eläinystävät ry muistivat yhdistyksen alkuun panevana voimana toiminutta Kirsi Hautakangasta yhteisistä vuosista.

Tapahtuman loppupuoliskolla yleisö sai nauttia Mona Napparin ja hänen koiransa Alfan saumattomasta yhteistyöstä.

’Trio Hätänen’ Hilja Honkola, Lilja Honkola ja Anu Pitkänen esittivät koko tapahtuman ajan elävää musiikkia näyttävistä vankkureista. Tapahtuman loppupuoliskolla yleisö sai nauttia Mona Napparin ja hänen koiransa Pysäkin Ilonaihe, tutummin Alfan, saumattomasta yhteistyöstä. Mona ja Alfa esittivät pätkiä koiran tottelevaisuudesta.

Buffet tarjoili kävijöille ihania herkkuja mm. vasta paistettuja lättyjä kermavaahdon ja hillon kera!

Buffet tarjoili kävijöille ihania herkkuja mm. vasta paistettuja lättyjä kermavaahdon ja hillon kera!
Eläinpihapäivä järjestettiin yhteistyössä Soinin MTK:n kanssa, emännät ja isännät olivatkin suuri apu eläinystäville mm. häärien liikenteen ohjauksessa ja buffetissa lättyjä paistamassa.

Kiitos koko suurelle kökkäväelle tapahtuman järjestämisestä sekä tietenkin kävijöille. Päivä oli kaiken kaikkiaan oikein onnistunut ja tapahtumassa viihtyivät kaikki vauvasta vaariin!

Suvi Osala

’Trio Hätänen’, eli Hilja Honkola, Lilja Honkola ja Anu Pitkänen esittivät koko tapahtuman ajan elävää musiikkia näyttävistä vankkureista.
Talutusratsastukseen ja kärryajeluun riitti innokkaita ja hevosia oli tarjolla kaikenkokoisille ja ikäisille ratsastajille.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät