Koiviston kukka ja hautaustoimisto 20 vuotta Hyvösahoilla

Mainos[adrotate banner="3"]

Karstulantiellä Soinissa sijaitseva Koiviston kukka ja hautaustoimisto on toiminut jo reilun 20 vuoden ajan nykyisten yrittäjien Jaana ja Timo Hyvösahon yrittäjyysaikana. Vuonna 1961 perustettu yritys siirtyi tammikuussa vuonna 1997 Hyvösahojen hallintaan.

Viime vuonna vuoden yrittäjäksi valittu firma hoitaa monipuoliset hautaukseen liittyvät palvelut sekä kukka- ja kasvimyynnin.

MAINOS

– Kesän kiireiden jälkeen päätimme hieman juhlistaa kuluneita kahta vuosikymmentä nyt syyskaudella. Perjantaina 22.9.juhlistamme kakkukahvien ja tarjousten merkeissä klo 9-18. Viherkasvit, kanervat ja callunat ovat parhaimmillaan ja niitä meillä on nyt hyvä valikoima, kertovat Hyvösahot.

Hautojen hoitoa ja hautakivien kaiverruksia

Yritys hoitaa hautajaisiin liittyviä palveluita. Hautakivet hankitaan muualta ja ensimmäiset kaiverrukset tulevat yleensä hautakiven hankintapaikasta. Lisäkaiverrukset ja hautakivien hoito onnistuu soinilaisyrityksen kautta.

– Pystymme noutamaan hautakiven kaiverruksia varten liikkeeseemme naapurikunnistakin. Viime vuonna ostimme kuljettamiseen soveltuvan peräkärryn ja apuvälineet. Nykyään hautakiven kaivertajia ei ole kovinkaan paljon, kertoo Timo Hyvösaho.

Yritys hoitaa myös Suomi 100 -invalidimerkkien ja Lotta Svärd -merkkien laittamisen hautausmaan hautakiviin. Ensi viikolla alkaa Soinissa seppeleiden teko talkoilla seurakuntatalolla sankarihaudoille. Hyvösahot ovat opastamassa tekijöitä alkuun.

Jaana ja Timo Hyvösaho ovat kiitollisia siitä, että molemmat ovat saaneet elantonsa erikoisliikkeestä väestömäärältään pienenneessä kunnassa. Samalla he kutsuvat väen kakkukahville huomenna perjantaina.


Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliKaupunginhallitus hyväksyi monitoimihallin luonnospiirrokset
Seuraava artikkeliLehtimäen miehet mukaan harrastekiekkoon!