0.7 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Lehtimäen miehet mukaan harrastekiekkoon!

Lehtimäellä miehet on jo pitkään pelanneet talvisin harrastekiekkoa aina sää- ja jäätilanteen sen salliessa.

Koska peli-illat ovat käyneet vähiin vaihtelevien talvisäiden vuoksi, vuokrattiin muutama vuosi sitten oma jääaika Ähtärin jäähallista, missä säät eivät haittaa ja kausi on pitkä.

MAINOS

Viime syksynä kauden alkaessa innokkaita kiekkoilijoita ei koskaan ollut peliin aivan riittävästi ja pian kuultiinkin, että Ähtärin vastaavalla harrastekiekkoporukalla oli sama tilanne.

Lehtimäen ja Ähtärin porukat löivätkin hynttyyt yhteen ja nyt on alkanut toinen kausi niin, että lehtimäkeläiset pelaavat samassa porukassa ähtäriläisten kanssa.

Nyt pelissä on hyvä ja rento meininki, koska pelaajia on mukava määrä ja mukana on myös maalivahdit. Peliä ei pelata totisesti, vaan jokainen kuntonsa ja taitonsa mukaan niin, että kaikilla on kivaa!

Mukaan peliin pääsevät kaikki halukkaat ikään ja kokoon katsomatta, mutta turvallisuuden vuoksi pelaajilla tulee olla kaikki varusteet. Jos uusien varusteiden hankinta hirvittää, niin niitä voi hankkia edullisesti käytettynä vaikkapa kiekkobussi.comista.

Koska kyseessä on harrastekiekko, pelataan herrasmiessäännöillä: taklaukset on kiellettyjä eikä myöskään saa laukoa. Hallimaksu maksetaan yhdessä kauden lopussa, kertaa kohden maksu oli viime vuonna vitosen luokkaa pelaajalta.

Harrastekiekkoporukkaan voi lähteä mukaan sunnuntaisin kello 19.30-21. Voit tulla suoraan paikan päälle, mutta Lehtimäeltä on kuljettu paikalle kimppakyydein. Asiasta voi soitella vaikkapa Aulis Hattulalle!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät