-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Missä on Alajärven aktiivisin yritys, työ- tai kaveriporukka?

Hoiskon koulun oppilaat haastavat kaikki alajärveläiset yritykset ja työporukat sekä perheet, kaveriporukat ja harrasteryhmät kisamaan leikkimielisesti Alajärven aktiivisimman tiimin tittelistä Hymisspurtti-liikuntakampanjaan.

Hymisspurtti on kahden kuukauden liikuntakampanja ja tsemppipotku uuteen, pirteämpään elämäntapaan, jossa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omaa ja lähipiirisi hyvinvointia ja tukea samalla lasten ja nuorten toimintaa.

MAINOS

Hymisspurtti-liikuntakampanja järjestetään 2.10.-30.11.

Hyväntekeväisyyttä liikkumalla

Hymisspurtti-liikuntakampanjassa lapset ja nuoret keräävät varoja omaan toimintaansa ja hyväntekeväisyyteen.

Alajärven kampanjassa suuri osa kampanjan osallistumismaksuista ohjataan vähävaraisten lasten harrastusten tukemiseen Hoiskon koulun oppilaskunnan toimesta.

Miksi Hymisspurttiin kannattaa lähteä mukaan?

Kuinka monta kertaa meistä jokainen on miettinyt, että pitäisi alkaa tehdä jotain oman kunnon eteen. Toiset taas haluavat pudottaa pari kiloa painoa.

Motivaation säilymisen kannalta paras tilanne on, kun vieressä on kavereita kannustamassa ja pitämässä liekkiä palamassa.

Hymisspurtissa yhteisöllisyys ja tiimihenki tekevät juuri tämän, kun rinnalla on kavereita, jotka kannustavat eteenpäin.

Aktiiviset tiimit voivat myös voittaa liikuttavia palkintoja kampanjan mittaan.

Hyvinvoinnin aarrearkku

Motivaatioruiskeen lisäksi osallistujat saa avaimet Hyvinvoinnin aarrearkkuun, josta jokainen voi ladata itselleen erilaisia harjoitusohjelmia, esimerkkiruokavalioita sekä hyvinvointioppaita.

Kilpailu on onneksi leikkimielinen ja pääasia on innostaa porukkaa liikkumaan yhteisöllisellä tavalla.
Meillä on ollut mukana yli 35000 osallistujaa kampanjoissamme ja joka kerta olemme onnistuneet tuplaamaan osallistujien viikoittaisen liikuntamäärän.

Naapurikateudella voittoon

– On hienoa katsoa sivusta, miten vanha puulaakihenki kaivetaan esiin ja pilke silmäkulmassa syttyvä naapurikateus saa osallistujista otteen, kun vedetään lappu rintaan ja kisataan tuttuja tiimejä vastaan, kertoo Hymisspurtin kehittäjä Mikko Joensuu.

– Parasta näissä kampanjoissa on se, että voittajajoukkueeksi ei usein selviydy se joukkue, jolla on maratoonarit omasta takaa. Yleensä voiton nappaa tiimi, jossa kaikki kannustavat toisiaan ja keksivät yhteisiä tapoja liikunnan lisäämiseen.

Miten mukaan?

Osallistuminen Hymisspurttiin maksaa 24,80e/hlö ja max 248e/tiimi. Tiimin voi perustaa osoitteessa: www.hymisspurtti.fi. Ilmoittautuessasi valitse tuettavaksi kohteeksi Hoiskon koulu, niin rahat tilittyvät oikeaan kohteeseen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät