0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Lentopallokuulumisia

Lentopallokausi on taas pyörähtämässä käyntiin ja Ankkuritkin ovat harjoituskautensa aloittaneet usean joukkueen voimin.

Joukkueita on aina F-ikäisistä (1-2lk) naisten II-sarjaan asti. Pienimpien junioreiden harjoitusajat seuraavasti: F-tytöt (1-2lk) torstaisin Hoiskon koululla klo 17-18:30, vetäjänä Hannele Sillanpää. F-pojat Paavolan koululla klo 16-17:30, vetäjänä Viljami Haavisto.

MAINOS
D -tytöt nappasivat kultaa Tassu-Turnauksessa.

E-tytöt (3-4lk) JAMI:n salissa tiistaisin klo 16:30-18:00, ja torstaisin samassa paikassa klo 18-19:30, vetäjänä Salla Hautamäki. E-pojat JAMI:n salissa tiistaisin klo 16:30 JAMI:n salissa ja torstaisin samassa paikassa klo 18-19:30, vetäjänä Niina Peltomäki.

Tassu-Turnaus

Kauhajoella palloiltiin 23.-24.9. jokavuotinen Tassu-turnaus, joka toimii usealle lentopallon juniorijoukkueelle kauden avausturnauksena.

Turnauksen järjesti tuttuun tapaan Kauhajoen lentopallojaosto. Ankkureilta mukana oli 5 joukkuetta; D-tytöistä kaksi joukkuetta (-05 ja -06 -syntyneet), C-tytöistä kaksi joukkuetta (-03, -04 -syntyneitä) sekä C-pojista (-03, -04 -syntyneet) yksi joukkue.

D-tytöt ja C-pojat pelasivat omat turnauksensa lauantain aikana, ja tuomisina oli kaksi kultamitalia! D-tytöt Hupu (-06 -syntyneet) sijoittuivat kuudenneksi ja kaksi päivää urakoineiden C-tyttöjen sijoitukset olivat 12. ja 13.

Tyttöjen kultajoukkueessa pelasivat Essi Ylönen, Mariliis Kudrjavtsev, Amanda Tuomela, Veera Sauna-aho, Inka Rajala, Henna Lassila ja Matilda Huhtikangas. Valmentajina Niina Peltomäki ja Matti Sauna-aho.

Poikien kultajoukkueessa pelasivat Valtteri Haavisto, Anttoni Uusitupa, Eero Yli-Sissala, Onni Kivipelto, Petteri Tyynismaa, Veikka Järvinen, Ville-Matias Parkkonen, Valtteri Lantela. Valmentajana Tuomo Haavisto.

Alajärvellä lentopallon naisten II-sarjaa

Alajärvellä pelataan taas tällä kaudella naisten II-sarjaa. Ankkureiden II-sarjan naistenjoukkue on harjoitellut kesänaikana fysiikkaa ja nyt jo parin kuukauden ajan on oltu sisätiloissa harjoittelemassa pallon kanssa.

Naiset aloittavat kotipelinsä 15.10. Vaasaa vastaan JAMI:n salissa kello 16. Osa naisten peleistä voidaan pelata myös Soinissa. Naisten kotipelit seuraavasti: su 15.10. AA – Kiisto1(Vaasa) klo 16, su 5.11. AA – KauWi (Kauhava) klo 16, su 19.11. AA – Kiisto2 (Vaasa) klo 16, su 3.12. AA – AK (Alahärmä) klo 16, su 10.12. AA – NJ1 (Nurmo) klo 16, su 7.1. AA – NJ3 (Nurmo) klo 16, su 28.1. AA – LaihLu (Laihia) klo 16, su 11.2. AA – Tiikerit (Kokkola) klo 16.

Liput naisten peleihin maksavat viisi euroa. Tervetuloa mukaan kannustamaan!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät