Soinissa tapahtuu syyslomalla

Mainos[adrotate banner="3"]

Soinissa on monenlaista toimintaa nuorille syyslomaviikolle, joka alkaa ensi viikolla. Maanantaille on tarjolla HokkusPokkus Taikurikoulu 7-12-vuotiaille Soinin nuorisotiloissa kello 10-14.

Kurssilla opitaan erilaisia temppuja, esiintymistaitoa, mimiikkaa ja perehdytään taikurin rooliin. Ohjaajana toimii taikurimestari Maarit Tiilikainen. Juhlanäytös lasten vanhemmille on kello 13.30-14, jolloin kaikki halukkaat voivat esiintyä. Taikurin välineet saa päivän päätteeksi omakseen.

MAINOS

Kurssi on osallistujille maksuton. Omat eväät pitää ottaa mukaan. Mukaan mahtuu 13 ensiksi ilmoittautunutta. Ilmoittautuminen 10.10. mennessä Saijalle p. 040 064 9873. Järjestäjänä on Soinin kunnan nuorisopalvelut ja Soinin 4H.

Tiistaina on Matka Megazoneen Jyväskylään yli 12-vuotiaille. Mukaan mahtuu 27 ensiksi ilmoittautunutta. Hinta on viisi euroa (sis. matkat ja peliajan). Ilmoittautuminen 9.10. mennessä Saijalle. Järjestäjänä on Soinin kunnan nuorisopalvelut.

Nuoppari on tiistaina auki kello 15-20. Aiheena on Pakopeli-ilta. Tiloissa on mahdollisuus testata kaverin kanssa Nuopparille rakennettua pakopeliä. Tarkoituksena on päästä pois lukitusta huoneesta vihjeitä ratkomalla. Varaa 2-4 hengen ryhmällesi 30 minuutin peliaika Suvilta nuopparilta ennakkoon.

Keskiviikkona on temppurata 3-8 vuotiaille lapsille Soinin Yhtenäiskoulun liikuntasalissa. Temppurata käytössä kello 13-15 välisenä aikana.

Temppuradan lisäksi salista löytyy askartelupiste. Lapsille on mehutarjoilu. Paikalla puffetti, josta voi ostaa mm. kahvia ja kastamista. Järjestäjinä ovat Soinin kunnan liikuntapalvelut, Soinin 4H ja MLL Soinin yhdistys ry.

Torstaina 19.10. nuoppari on auki kello 17-20. Ilta on 4.-6.luokkalaisten pizzailta. Tuolloin tehdään syyslomaviikon kunniaksi herkullisia pizzoja. Pizzatäytteitä voi toivoa Suvilta ennakkoon.

Yölanit on Nuopparilla torstaina kello 20-07. Varaa oma pelipaikkasi Suvilta Nuopparilta ennakkoon. Mukaan mahtuu 15 nuorta, jotka jaksavat pelata läpi yön hyvässä seurassa. Yöpurtavaa saatavilla yön kukkujille. Omat koneet mukaan!

Perjantaina 20.10. Yölanit jatkuu kello 7 saakka. Nuoppari on avoinna kello 18-22. Pizzaperjantaina tehdään pizzoja ja vietetään rento viimeinen syyslomapäivä nuopparilla hyvässä seurassa.


Rami Puro

MAINOS
Edellinen artikkeliKyky-Betset voittoon Vilppulassa
Seuraava artikkeliOppisopimus tarjoaa mahdollisuuksia ammattiopinnoista lisäkoulutukseen