Alajärven Palotori saa esiintymislavan ja kesäkahvilan

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvellä Palotorin ja keskustan viihtyvyys paranee sekä tapahtumisen järjestäminen helpottuu uuden esiintymislavan myötä.

Lavan taakse tulee myös oivallinen paikka pienelle kesäkahvilalle ja samaan syssyyn keskustan alueelle asennetaan äänentoistojärjestelmä.

MAINOS
Esiintymislavasta tulee näin upea. Sen taakse jää pieni kesäkahvila.

Palotorin esiintymislavan rakentaminen on aloitettu syyskuun lopussa. Esiintymislavan suunnittelusta on vastannut Arkkitehtitoimisto Jyrki Tuomela. Lavan rakennustöitä tekee Rakennusliike M. Ranta Oy, valmista pitäisi olla tämän vuoden joulunavaukseen.

Esiintymislavan koko on 60 neliötä, eli isommatkin kokoonpanot mahtuvat lavalle mukavasti, ja lavan takaosassa on lisäksi noin 25 neliön tila, jota voidaan käyttää esimerkiksi kesäkahvilana. Takatilasta puhkaistaan kulku Palotalon kiinteistöön, josta yhtä huonetta voi hyödyntää kahvilatoiminnassa.

Lavahanke on osa Alajärven kaupunkikeskustan investointihanketta, jonka on tarkoitus parantaa ydinkeskustan toimintoja.

Hankkeeseen kuuluu lisäksi kiinteän äänentoistojärjestelmän asennus keskustan alueelle. Kiinteä äänentoistojärjestelmä palvelee mm. Rokulipäiviä ja muita tapahtumia.

Kaupunkikeskustan investointihankkeen kustannusarvio on 67310 euroa. Hanke saa rahoitusta Aisapari Oy:ltä puolet kustannuksista.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliAlajärven vesilaitokselle tuhat uutta asiakasta – veden hinta laskee
Seuraava artikkeliKosti Katajamäki Lapuan F-rallisarjan osakilpailussa