-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Kosti Katajamäki Lapuan F-rallisarjan osakilpailussa

Kosti Katajamäki ja kartanlukijana Ari-Pekka Hautanen osallistuivat lauantaina 14.10. Lapualla järjestettyyn F-rallisarjan viimeisen osakilpailuun.

Olosuhteet olivat todella haastavat rankkasateiden vuoksi. Kosti ei muista aktiiviuraltakaan näin vaikeaa keliolosuhdetta vaikka monenmoisissa Euroopan sateissa on ajanutkin. Kostin mukaan oli vaikea tunnistaa silmällä mutkien liukkautta ja savisuutta sekä osata arvioida oikeaa pitoa.

MAINOS

Kostin huoltojoukoissa toimi Harri Mäkinen, Jarmo Matila sekä Jarmo ja Mika Katajamäki. Kilpailu päättyi kohtuulliseen tulokseen, koska neljällä erikoiskokeella seitsemästä tapahtui aikaa vieviä virheitä.

Ajaminen vaatii rutiinia ja näitäkään kilpailuja ei voiteta ilman kokemusta. Näiden virheiden jälkeen 23 sekuntia yleiskilpailun voitosta sekä oman luokan toinen sija oli aivan kohtuullinen tulos Kostin mukaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät